A vasárnap 17 órakor kezdődő meccsünkön akár már matematikailag is bebiztosíthatjuk a feljutást.

A tabella élén magabiztosan, a második Gyirmót előtt kilenc ponttal vezető csapatunk húsvétvasárnap játssza következő mérkőzését a Merkantil Bank NB II-ben. A többi eredmény alakulásának függvényében az újabb három pont akár matematikailag is feljutást érhet: amennyiben a mieink győznek az MTE otthonában, a Kaposvár nem nyer a Budafok ellen, a Vasas pedig nem veri meg a Gyirmótot, behozhatatlan előnyre teszünk szert a harmadik helyezettel szemben.

Ezért is kérjük szurkolóinkat, hogy minél többen utazzanak el Mosonmagyaróvárra, és buzdításukkal segítsék győzelemhez csapatunkat. A jegyértékesítés a 17 órás kezdési időpont előtt egy órával kezdődik majd, a felnőttek 1700, a diákok és nyugdíjasok 1200 forintért válthatnak belépőt, míg 10 éves kor alatt ingyenes a bajnoki megtekintése.

A pályaválasztó klub tájékoztatása szerint szurkolóink autóikat a vendég parkolóban hagyhatják a mérkőzés idejére, ez a Liget sor 68. címen található. Innen gyalog juthatnak el a vendégpénztárhoz, ahol a büfét és a mosdókat is megtalálhatják szimpatizánsaink.

A meccs játékvezetője Kovács J. Zoltán lesz, akinek munkáját asszisztensként Kovács II Gábor és Mohos Milán, tartalék-játékvezetőként pedig Farkas Tibor segíti majd.

A találkozót a ZalaSport élőben közvetíti, és természetesen honlapunkon is beszámolunk majd a történtekről. Hajrá, ZTE!