Csapatunk vasárnap 15 órától a Dorog otthonában lép pályára az NB II 29. fordulójában.

Elmúlt heti, 8 nap alatt 3 mérkőzést magába foglaló nehéz sorozatát remekül teljesítő, a tabella élén álló csapatunk a hétvégén idegenben lép pályára: vasárnap 15 órától a Dorog vendégei leszünk. A bányászvárosiakat a bajnokság első felében, szeptember utolsó napján 2-1-re győztük le hazai pályán, és ezúttal is a három pont megszerzésére készülünk: győzelem esetén biztosan listavezetőként mehetnénk a kéthetes válogatott szünetre, és az első helyről várhatnánk a bajnokság utolsó kilenc fordulóját.

Bízunk benne, hogy Dorogra is minél több szurkolónk kíséri el vasárnap a fiúkat. A hazai klub tájékoztatása szerint a vendégszektorba egységesen 1000 forintért válthatnak belépőt. A kapukat a kezdés előtt egy órával, 14:00-kor nyitják meg, szurkolóink a Déli kapun (Munkás utca, vasút felőli oldal) léphetnek be, autóikat pedig a Munkás utca és az Iskola utca kereszteződésénél található Dorogi Sportcsarnok parkolójában helyezhetik el.

A mérkőzés játékvezetője Takács János lesz, munkáját asszisztensként Bertalan Dávid és Horváth Zoltán, tartalék-játékvezetőként Görög Márió segíti majd.

A találkozót a zalasport.hu élőben közvetíti, a lefújás után pedig természetesen honlapunkon is beszámolunk majd a meccs eseményeiről. Hajrá, ZTE!