Vezetőedzőnk az idegenbeli győzelem fontosságát hangsúlyozta.

A tabella élén álló csapatunk a kéthetes válogatott szünet előtti utolsó mérkőzését játssza vasárnap 15 órától a 13. helyen álló Dorog otthonában. Ellenfelünk a kieső helyektől tisztes, 11 pontos távolságban áll, legutóbbi három mérkőzésén veretlen maradt, egy hete Cegléden játszott 2-2-es döntetlent. A mieink mindezek mellett a győzelemért utaznak a bányászvárosba, ami biztosan az élen maradást jelentené a kéthetes szünetre.

- A célunk eléréséhez minden mérkőzésen a három pont megszerzésére kell törnünk, természetesen ez ezúttal sincs másként - nyilatkozta várakozásairól honlapunknak Dobos Barna, együttesünk vezetőedzője. - Tudjuk, hogy minden pontnak nagy értéke van, viszont igazán akkor lehetünk majd elégedettek, ha Dorogon is sikerül nyernünk, fontos, hogy idegenben is begyűjtsük a három pontot. 

Az elmúlt mérkőzéseken többen rúgást kaptak a lábukra, így kisebb-nagyobb problémákkal küszködtek.

- A középpályásaink és a támadóink között vannak páran, akiknek kérdéses a játéka. Már körvonalazódik a helyzet, de csak holnap lesz végleges, hogy kik tudják vállalni a játékot. Bízok benne, hogy minél több játékosomra számíthatok vasárnap.

Csapatunk jelenleg az első helyen áll, és szépen halad a kimondott cél, a feljutás felé - és mivel az élen állunk, az aranyérem is elérhető közelségben van.

- Az elsődleges célunk természetesen az, hogy a szezon végén feljutó helyen végezzünk, de mint minden sportoló, mi is szeretnénk elsők lenni - folytatta Dobos Barna. - Akiben nincs meg ez a versenyszellem, az nem is juthatna el ilyen szintre. Minden meccsen azért küzdünk, hogy elérjük az álmainkat, és a lehető legjobb eredményt elérjük. Ebben az aranyérem is benne van...

A találkozót a zalasport.hu élőben közvetíti.