Már zajlik a jegyértékesítés első 2020-as bajnoki mérkőzésünkre.

Együttesünk szombaton 17 órától a Diósgyőr ellen, hazai pályán kezdi meg az OTP Bank Liga 2019/2020-as szezonjának tavaszi idényét. A találkozóra már múlt kedd óta zajlik a jegyárusítás, a héten is több helyszínen és többféleképpen válthatók meg a belépők.

  • a ZTE Aréna elővételi jegypénztárában csütörtökön 13:00 és 17:00, pénteken 13:00 és 16:00 között, valamint a mérkőzés napján 9 órától.
  • a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában nyitvatartási időben (munkanapokon 9.0012.30 és 13.30-17.00).
  • online, a meccsjegy.mlsz.hu honlapon keresztül folyamatosan, ahol – a pénztárban való vásárláshoz hasonlóan – nincs szükség szurkolói kártyára és személyes adatok megadására sem.

A szombati mérkőzésen a kapunyitás 15:30-kor lesz. Kérjük szurkolóinkat, hogy a sorban állás elkerülése végett érkezzenek időben. Felhívjuk figyelmüket, hogy a belépésnél a kedvezményes, valamint regisztrációs jegyekre való jogosultságot ellenőrizzük, így kérjük készítsék elő igazolványaikat.

Értesítjük továbbá Önöket, hogy a vendégparkoló kizárólag a vendégszurkolók számára van fenntartva, így ott hazai szurkolók nem parkolhatnak. Az Északi Tribünre érvényes belépővel rendelkezők is csak a Galamb utca felől tudják megközelíteni meg a beléptető kapukat, így kérjük, hogy ne a Zala Plaza felől érkezzenek, ugyanis a vendégparkoló és az Északi Tribün közötti részen nem lesz lehetőség – gyalogosan sem – az átjárásra.

A jegyárakról és egyéb hasznos információkról ide kattintva tájékozódhat. A DVTK elleni bajnokira a kiemelt meccsekre vonatkozó jegyárak érvényesek.