A Kecskeméti TE csapatát fogadjuk a ZTE Arénába

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában a Kecskemét csapata érkezik hozzánk, akik remek őszt tudhatnak maguk mögött. 

A Szabó István vezette együttes újoncként a tabella harmadik helyét foglalja el, eddig huszonöt pontot gyűjtöttek, hat győzelemmel, hét döntetlennel és csupán két vereséggel. Az előző fordulóban a Puskás Akadémia csapata látogatott hozzájuk, ahol mindkét csapat egy-egy gólt, s megegyező számú pontot szerzett. 

Mi Kisvárdára utaztunk a hétközi fordulóban, ahol hatalmas sikert arattunk, hiszen 0-3-as végeredménnyel és három ponttal tértünk haza. A keddi mérkőzésünk részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok. Ezzel a győzelemmel így már huszonegy ponttal állunk a tabella ötödik helyén, hat győzelemmel, három döntetlennel és öt vereséggel. 

A két gárda legútobb augusztus végén, az 5. fordulóban találkozott egymással. A Széktói Stadionban hazai győzelem született, csapatunk színeiben pedig Bedi Bence szerzett gólt. A mérkőzés jegyzőkönyvéhez hozzátartozik, hogy a 41. percétől emberhátrányban futballozott együttesünk. A lila-fehérek elleni találkozóról sportigazgatónkat kérdeztük:

"Egy héten belül már a harmadik nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen az Újpest ellen emberhátrányban kellett befejeznünk a találkozót, majd egy hosszú utazás következett Kisvárdára, ahol remekül játszott a csapat. Szombaton pedig az év meglepetéscsapata vár ránk, aki egy nagyon harcos, erős ellenfél és csak akkor tudunk nyerni, ha a legjobbunkat nyújtjuk. Sűrű időszakon vagyunk túl, de az év befejezéseként mindenképp nyerni szeretnénk hazai közönség előtt. Bízom abban, hogy sokan kilátogatnak szombaton a ZTE Arénába és jól tudjuk zárni az esztendőt.- mondta Dragóner Attila.

Megterhelő hét áll tehát játékosaink mögött, de sikeresen és szép emlékekkel szeretnénk búcsuzni szurkolóinktól az év utolsó mérkőzésén. 

Gyertek és szurkoljatok velünk az év utolsó hazai viadalán, a ZTE Arénában! A jegyek már elérhetők ITT. 

Mérkőzésnapi információk:

Kapunyitás: 17:15

Jegypénztárak nyitása: 16:15

Zete Shop nyitvatartás: 13:00-18:15

Mérkőzés kezdete: 18:15