Érdemes kiváltani a szurkolói kártyát vagy bérletet vásárolni.

Továbbra is lehetőség van az online vásárláshoz elengedhetetlen szurkolói kártya kiváltására, valamint bérletvásárlásra is. A Ferencváros elleni bajnokiig hátralevő két és fél hétben szerdánként és csütörtökönként 12.30 és 16.30 között, a ZTE Aréna klubházának első emeletén juthatnak hozzá a bérletekhez és a szurkolói kártyákhoz.

A bérlettel a nem kiemelt meccsek árán tekinthetik meg az idény összes hazai bajnokiját, a szurkolói kártya pedig lehetőséget ad az online jegyvásárlásra is a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül. Utóbbi kiváltásának díja egyszeri 1000 forint, míg a bérlet- és jegyárainkról ide kattintva tájékozódhatnak.

Az FTC elleni bajnokira a jegyértékesítést csak az után tudjuk elkezdeni, miután az MLSZ hivatalosan kijelöli a pontos kezdési időpontot. Ezt követően a pénztárakban és online is lesz lehetőség a jegyvásárlásra. A jegyértékesítés kezdetéről honlapunkon és Facebook-oldalunkon tájékoztatjuk majd szurkolóinkat. Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyek és bérletek egyaránt helyre szólnak, kérjük, hogy mindenki a belépőn szereplő ülőhelyet foglalja el.