Vasárnap a Keleti Tribünön lévő korábbi családi szektorba is árusítunk belépőket.

Továbbra is zajlik az online jegyértékesítés a vasárnap 18:55-kor kezdődő ZTE FC - Puskás Akadémia bajnoki mérkőzésre, a még megmaradt közel 400 hazai belépőt a meccsjegy.mlsz.hu-n, személyes adatok megadása nélkül lehet megvásárolni.

Amennyiben nem fogy el az összes belépő elővételben online, vasárnap 9 és 12 óra között, valamint 17 órától a pénztárainkban is megvásárolhatók lesznek.

A Keleti Tribünön lévő korábbi családi szektorokat is megnyitjuk szurkolóinknak a vasárnapi találkozóra, ide csak a vasárnapi napon, az említett nyitvatartási időn belül vásárolhatnak jegyet szurkolóink.

A kormányrendeletben foglaltak szerint korlátozott számban fogadhatunk szurkolókat, ennek megfelelően a stadion befogadóképességének körülbelül negyed részére tudunk kiadni belépőket a vasárnapi mérkőzésre. A szabályok szerint egymás mellett három ülőhelyet ki kell hagyniuk, és közvetlenül egymás fölé sem ülhetnek a szurkolók.

A bérletesek számára természetesen biztosítjuk a belépést, abba a szektorba, ahová a bérletük szól, viszont a szabályok betartását szem előtt tartva nem tudnak pontosan a bérletükön szereplő helyükre ülni. A bérletes székeket minden szektorban matricával jelöljük majd.

A mérkőzésre szóló belépőjegyeknél ezúttal csak teljesárú és kedvezményes belépők lesznek, utóbbiakat a 14 év alattiak és a diákok, az Egerszeg Kártyások, a nyugdíjasok és a 70 év felettiek vásárolhatják meg. A beléptetésnél kérjük a kedvezményre jogosító okmány bemutatását.

A járványügyi szabályokat szem előtt tartva klubunk a beléptetőpontoknál, a büféknél és a mosdóknál kézfertőtlenítőket helyez ki, kérjük ezek használatát, illetve az említett helyeken a maszk viselését. A stadionon kívül és belül is kérjük a másfél méteres védőtávolság megtartását, és azt, hogy mindenki a jegyén szereplő helyre üljön.

A belépési pontoknál vonalak jelzik majd a megfelelő távolságot, kérjük ennek figyelembevételét. A járványügyi intézkedések betartását illetően minden szurkolónktól felelős magatartást kérünk.