A stadion környékén nem lesz lehetőség autóval megállni.

Továbbra is zajlik a jegyértékesítés a vasárnap 17 órakor kezdődő ZTE FC - Ferencváros bajnokira, amelyre kedd estére a hazai szektorokba (már kizárólag a Nyugatiba, hiszen a Déli és az Északi teljesen megtelt) mindössze 700 megvásárolható belépő maradt. Ezeket szerdán is pénztárainkban 10 és 17 óra között, a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában (9.00-12.30 és 13.30-17.00), valamint online, a meccsjegy.mlsz.hz oldalon vásárolhatják meg szurkolóink.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők minden esetben helyre szólnak, így kérjük, azt az ülőhelyet foglalják el, ami a jegyen szerepel. A beléptetésnél a kedvezményes és regisztrációs jegyekre való jogosultságot ellenőrizzük, így kérjük, kedvezményre jogosító igazolványaikat mindenképp hozzák magukkal.

A nagy érdeklődésre tekintettel előreláthatólag minden jegy elkel majd elővételben, ez esetben a pénztárak a mérkőzés napján már nem is nyitnak majd ki.

A rendőrség tájékoztatása szerint a stadion környékén történő parkolás nehézkes lesz: egyfelől a sportcsarnok előtti tér felújítása zajlik, a Zala Plaza parkolójában kerül megrendezésre hétvégén a sörfesztivál, így ezek a helyek parkolás céljára nem alkalmasak. Továbbá a rendőrség tájékoztatás szerint vasárnap az alábbi utcák le lesznek zárva: Stadion utca, Október 6. tér, így itt sem tudják leparkolni autóikat.

A Zala Plaza és a vasúti sín közötti murvás parkoló szintén lezárásra kerül, azt teljes egészében a vendég szurkolók számára különíti el a rendőrség. Ezért azt kérjük, hogy aki teheti, gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel közelítse meg a stadiont. Akik mindenképpen autóval érkeznek, a piac környéki és belvárosi parkolókat, valamint a Zala utcát ajánljuk lehetséges opcióként.

A jegyekkel és a beléptetéssel kapcsolatban részletes tájékoztatónkat ide kattintva olvashatják el.