Idegenben eddig rendre döntetlenre végeztünk a PAFC ellen, de NB I-esként most látogatunk először Felcsútra.

Szombaton 17 órától az OTP Bank Liga 16. fordulójában a Puskás Akadémia otthonában, a Pancho Arénában lép pályára csapatunk. Ez lesz a két együttes második élvonalbeli összecsapása: a visszatérésünk utáni első hazai bajnokinkon, idén augusztus 31-én 4858 néző előtt, Radó és Vanacek góljaival 1-1-es döntetlen született.

Közös múltunk során a másodosztályban négy bajnokit játszottunk egymás ellen, ezek közül a hazaiakat elvesztettük, míg idegenben mindkétszer döntetlent értünk el. A Magyar Kupában, a 2017/18-as idényben viszont hazai pályán sikerült felülmúlnunk a PAFC-ot, az egyenes kieséses szakaszban az odavágón fagyos időjárás mellett nyertünk 1-0-ra.

Keretünkben két olyan játékos van, akik korábban a felcsútiak színeiben is futballoztak: Radó András nyáron érkezett a PAFC-tól, de Hudák Martin is játszott szombati ellenfelünknél, a másik oldalon ezzen szemben nincs ZTE-múlttal rendelkező játékos.

A Puskás Akadémia jelenleg a 4. helyen áll az NB I-ben 7 győzelemmel, 4 döntetlennel és 4 vereséggel. Az elmúlt fordulóban 2-0-s hátrányból felállva 2-2-t játszottak a címvédő és listavezető Ferencváros otthonában.

A meccsel kapcsolatos szurkolói információkról ide kattintva olvashat.