Előbb online, majd július 29-től már jegypénztárainkban is indul az értékesítés

Csapatunk augusztus 1-én, hazai pályán kezdi meg szereplését az OTP Bank Liga 2021/22-es kiírásában. Az első hazai bajnokin – ahogy tavaly is – a MOL Fehérvár FC lesz az ellenfelünk.

Hétfőtől online indul a jegyértékesítés, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Csütörtöktől már személyesen, a jegypénztárunkban is meg lehet vásárolni a belépőket. Pénztáraink nyitvatartása a következő:

Csütörtök: 14 és 18 óra között

Péntek: 14 és 18 óra között

Szombat: 9 és 13 óra között

Vasárnap: 9 órától a meccs kezdetéig

 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a jegypénztárakban a mérkőzés napjáig elővételes jegyárkedvezmény lesz érvényben, míg vasárnap már a helyszíni árak lesznek érvényesek.

Online vásárlás esetén, minden esetben az elővételes jegyárkedvezmény érvényesíthető, még a mérkőzés napján is. A ZTE Aréna és a Tesco előtt található jegyautomatából szintén elővételes áron tudják megvásárolni jegyeiket.

Továbbra is megéri bérletet vásárolni, hisz a magyar bajnoki mérkőzések mellett, a MOL Magyar Kupa hazai összecsapásaira is érvényes az idei bérlet! Érdemes tehát ezen a héten megvásárolni a következő szezonra szóló bérleteket, mivel a jegyértékesítés kezdetét követően már szűkülni fog a rendelkezésre álló szabad helyek száma.

A részletes jegy- és bérletárakat, valamint a családi kedvezmények IDE kattintva találja.

Hajrá, ZTE!