Előreláthatólag minden jegy elkel majd elővételben a vasárnapi bajnokira.

Óriási az érdeklődés a Ferencváros elleni, vasárnapi bajnokira, aminek következtében hétfő délután már mindössze 1500 jegy vár gazdára a hazai szektorokba. Ezek továbbra is a 10 és 17 óra között nyitva tartó pénztárakban, a Kvártélyház jegyirodájában nyitvatartási időben, valamint online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatók meg.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők minden esetben helyre szólnak, így kérjük, azt az ülőhelyet foglalják el, ami a jegyen szerepel. A beléptetésnél a kedvezményes és regisztrációs jegyekre való jogosultságot ellenőrizzük, így kérjük, kedvezményre jogosító igazolványaikat mindenképp hozzák magukkal.

A nagy érdeklődésre tekintettel előreláthatólag minden jegy elkel majd elővételben, ez esetben a pénztárak a mérkőzés napján már nem is nyitnak majd ki.

A jelentős érdeklődés és a városban zajló egyéb rendezvények miatt várhatóan a stadion környékén szinte lehetetlen lesz parkolni, kérjük, hogy lehetőleg gyalog vagy tömegközlekedéssel érkezzenek, autójukkal pedig a stadiontól távolabb eső parkolókban álljanak meg.

A jegyekkel és a beléptetéssel kapcsolatban részletes tájékoztatónkat ide kattintva olvashatják el.