A mai napon három tehetséges, 18 éves játékosunk is bemutatkozott a felnőtt csapatban.

Csapatunk ma délután a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Kiskunfélegyháza otthonában lépett pályára Magyar Kupa-mérkőzésen. Dr. Dobos Barna vezetőedző több, az elmúlt hétvégén komoly szerepet kapott játékost sem nevezett a meccsre, ők a mai napon edzésen vettek részt Zalaegerszegen.

Ott volt viszont a keretben több fiatal, saját nevelésű játékosunk is, akik közül Abért Márk, Szökrönyös Zoltán és Hegedűs Olivér csereként lehetőséget is kapott. Közelít Babati Benjamin visszatérése is, csapatkapitányunk a cserepadon már ott volt a mai találkozón. A kezdő tizenegyben kapott helyet a szintén saját nevelésű Sebestyén Lóránt, valamint ott volt a kispadunkon három 2002-es születésű futballista is Köcse Bence, Földvári Levente és Szántó Marcell személyében.

Bobál Gergely góljával szereztünk vezetést, majd Hudák Martin percei következtek: középpályásunk egymás után lőtt négy gólt, gyorsan eldöntve a továbbjutás kérdését.

A végén 5-1-es győzelmet arattunk, amivel továbbjutottunk a kupa következő fordulójába. Külön gratulálunk Hudák Martinnak és a most debütáló, tehetséges fiataljainknak!

Kiskunfélegyháza - ZTE FC 1-5 (0-3)
ZTE FC: Szemerédi - Sebestyén, Bobál D., Devecseri, Gergényi - Hudák (Abért Márk), Bedi (Szökrönyös Zoltán), Kocsis (Hegedűs Olivér) - Barczi, Bobál G., Grumic
Gólszerzők: Joshua (68.) ill. Bobál G. (27.), Hudák (36., 43., 53., 58.)