Középpályásunk egyértelműen győzelmet vár a szombati bajnokitól.

Csapatunk szerdán 5-1-es győzelmet aratott a Kiskunfélegyháza otthonában, ahol Hudák Martin mesternégyessel járult hozzá magabiztos sikerünkhöz és továbbjutásunkhoz.

- Korábban az utánpótlásban már volt, hogy négyet lőttem, profi pályafutásom során viszont most jutottam először mesternégyesig – kezdte kérdésünkre középpályásunk, miszerint mikor lőtt legutóbb négy gólt, amelyek közül kettőt vállalt az első, kettőt a második félidőben. – A szünetben éreztem, hogy van még gól bennem bőven. Az első játékrészben összeszedtem egy sérülést, így úgy voltam vele, amíg bírom a pályán, megpróbálok további gólt, gólokat szerezni.

Hudák hozzátette, a Kiskunfélegyháza kellemetlen ellenfél volt, főleg az első gólunkig.

- Az első gólig nagyon nehéz volt ellenük játszani, többször is keményen odaléptek, igazán kellemetlen ellenfélnek mondanám őket. Utána aztán már jöttek a további góljaink – mondta játékosunk, aki a mostani mesternégyese után az első NB I-es góljára hajt. – Ennek mindenképpen nagy önbizalmat kell adnia, remélem, hogy minél előbb az első osztályban is betalálok majd.

Hudák Martint az elmúlt hat NB I-es találkozó tapasztalatairól, illetve a szombati, Paks elleni bajnokiról is kérdeztük.

- Tapasztaljuk, hogy az élvonalban egy pontot sem adnak ingyen. Azt sajnálom, hogy bár úgy érzem, eddigi mérkőzéseink egyikén sem érdemeltünk vereséget, mégis csak egyszer tudtunk győzni. A pontok számában előre kell lépnünk, így a Paks ellen egyértelműen győzelmet várok. Szervezett csapat a tolnaiaké, nem egyszerű ellenük játszani, viszont bennünk is van bőven potenciál, így a három pontért lépünk pályára.

(címlapfotó: Szentirmay Tamás/baon.hu)