Érdemes követni Instagram-oldalunkat is a legfrissebb fotókért és videókért!

A hétfői kettő és a keddi egy edzés után ma ismét két gyakorlással folytatódott csapatunk felkészülése. Dr. Dobos Barna vezetőedző, Jávorka András és Helm András másodedzők, Vlaszák Géza kapusedző és Gaál Miklós erőnléti edző vezetésével változatos feladatokat végeznek a játékosok: nem marad el a labda és megdolgoztatják a kapusokat is, de a stáb nagy hangsúlyt fektet a fizikai felkészítésre is. Ehhez természetesen igénybe vesszük a májusban átadott, új atlétikai képességfejlesztő pályát is, ahol a különböző futási feladatok mellett hasznos felméréseket is végeznek szakembereink.

Csütörtökön és pénteken újabb tréningek várnak a fiúkra, az első felkészülési mérkőzére pedig július 10-ig kell várni, amikor a Lendva vendégei leszünk, majd július 13-án a Siófokhoz látogatunk. Az NB I-es bajnokság sorsolására holnap délelőtt kerül sor, erről leggyorsabban honlapunkon tájékozódhatnak majd.

Érdemes e mellett figyelni Facebook- és újraindult Instagram-oldalunkat is, ahol folyamatosan friss fotókkal és videókkal készülünk szurkolóinknak. Csütörtökön este pedig a Zalaegerszegi Televízióra érdemes kapcsolni, hiszen 18:30-tól dr. Dobos Barna vezetőedző, új igazolásunk, Demjén Patrik és Óházy Bálint kommunikációs vezető lesz az Egerszegi Esték című műsor vendége.