Továbbra is csak Fradi szurkolói kártyával lehet jegyet venni a vendégszektorba.

A hazai szektorokba már csütörtökön elkelt az összes jegy, a vendégszektorba viszont még megvásárolható 300 belépő az FTC elleni, vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokira. Ezek továbbra is megválthatók online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, Fradi szurkolói kártyával.

Ezen kívül vasárnap 15 órától megnyitunk két vendégpénztárt a ZTE Arénánál, ahol a fennmaradó jegyeket meg lehet vásárolni Fradi szurkolói kártya birtokában.

A hazai szurkolók számára is lesz nyitva pénztár vasárnap 15 órától, itt azonban jegyvásárlásra nincs lehetőség, kizárólag a már megvásárolt jegyet lehet átírtatni más névre. Amennyiben regisztrációs, vagy kedvezményes jegyet szeretnének drágább kategóriájú jegyre váltani, a különbözet megfizetésével ez is lehetséges.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők minden esetben helyre szólnak, így kérjük, azt az ülőhelyet foglalják el, ami a jegyen szerepel. A beléptetésnél a kedvezményes és regisztrációs jegyekre való jogosultságot ellenőrizzük, így kérjük, kedvezményre jogosító igazolványaikat mindenképp hozzák magukkal.

A rendőrség tájékoztatása szerint a stadion környékén történő parkolás nehézkes lesz: egyfelől a sportcsarnok előtti tér felújítása zajlik, a Zala Plaza parkolójában kerül megrendezésre hétvégén a sörfesztivál, így ezek a helyek parkolás céljára nem alkalmasak. Továbbá a rendőrség tájékoztatás szerint vasárnap az alábbi utcák le lesznek zárva: Stadion utca, Október 6. tér, így itt sem tudják leparkolni autóikat

A Zala Plaza és a vasúti sín közötti murvás parkoló szintén lezárásra kerül, azt teljes egészében a vendég szurkolók számára különíti el a rendőrség. Ezért azt kérjük, hogy aki teheti, gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel közelítse meg a stadiont. Akik mindenképpen autóval érkeznek, a piac környéki és belvárosi parkolókat, valamint a Zala utcát ajánljuk lehetséges opcióként.

A stadion kapui vasárnap 15 órakor nyitnak, kérjük, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett érkezzenek meg időben a mérkőzésre.