Már csak a vendégszektorba válthatók belépők, Fradi-szurkolói kártyával.

A mai napon az összes, hazai szektorokba szóló belépőjegy elkelt a vasárnap 17 órakor kezdődő ZTE FC - Ferencváros mérkőzésre. A délelőtt folyamán a két szurkolótábor jó kapcsolatára tekintettel és a rendőrség engedélyével megnyitottuk a 200 fős biztonsági szektort is, így tovább nőtt a befogadóképesség, de a délután folyamán az utolsó jegy is gazdára talált. A megnagyobbított vendégszektorba még 340 hely szabad, ezeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, kizárólag Fradi-szurkolói kártyával lehet megvásárolni.

A már megvásárolt belépők esetében pénteken 10 és 15 óra között, valamint vasárnap a találkozót megelőzően a pénztárban van lehetőség a jegyen szereplő adatokat átiratni. A különbözet megfizetésével a regisztrációs vagy kedvezményes jegy is váltható teljesárú belépőre.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők minden esetben helyre szólnak, így kérjük, azt az ülőhelyet foglalják el, ami a jegyen szerepel. A beléptetésnél a kedvezményes és regisztrációs jegyekre való jogosultságot ellenőrizzük, így kérjük, kedvezményre jogosító igazolványaikat mindenképp hozzák magukkal.

A rendőrség tájékoztatása szerint a stadion környékén történő parkolás nehézkes lesz: egyfelől a sportcsarnok előtti tér felújítása zajlik, a Zala Plaza parkolójában kerül megrendezésre hétvégén a sörfesztivál, így ezek a helyek parkolás céljára nem alkalmasak. Továbbá a rendőrség tájékoztatás szerint vasárnap az alábbi utcák le lesznek zárva: Stadion utca, Október 6. tér, így itt sem tudják leparkolni autóikat.

A Zala Plaza és a vasúti sín közötti murvás parkoló szintén lezárásra kerül, azt teljes egészében a vendég szurkolók számára különíti el a rendőrség. Ezért azt kérjük, hogy aki teheti, gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel közelítse meg a stadiont. Akik mindenképpen autóval érkeznek, a piac környéki és belvárosi parkolókat, valamint a Zala utcát ajánljuk lehetséges opcióként.

A stadion kapui vasárnap 15 órakor nyitnak, kérjük, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett érkezzenek meg időben a mérkőzésre.