Hazai jegyvásárlás:

A hazai szektorokra továbbra is a megszokott módon van lehetőség a jegyváltásra, amelyre online a www.ticket.ztefc.hu-n van lehetőség, illetve aki személyesen szeretné kiváltani jegyét, az a Zete Shopban teheti meg, nyitvatartási időben. Természetesen a mérkőzés napján is lesz lehetőség a jegyvásárlásra, a jegypénztárak nyitásáig szintén a Zete Shopban, 14:30-tól pedig az Ostoros Károly csarnoki felőle jegypénztárakban.

Fontos: a hazai szektorokba történő online jegyvásárlás esetén továbbra is szükséges rendelkezni Zete Klubkártyával, kérjük, aki még nem rendelkezik Zete Klubkártyával, legkésőbb péntekig adja le klubkártya regisztrációját, hiszen csak így tudjuk biztosítani, hogy a mérkőzésig elfogadásra kerül!

A klubkártya kiváltásának a folyamata a következőképp zajlik:

  1. belépés a ticket.ztefc.hu oldalra
  2. regisztráció az oldalon az alap adatokkal
  3. a regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt kap a felhasználó, amit meg kell erősíteni az e-mail fiókban
  4. belépés a ZTE fiókba a ticket.ztefc.hu oldalon
  5. klubkártya regisztrálása, személyes adatok megadásával
  6. jóváhagyás után e-mailben kap visszaigazolást szurkolónk, így ekkortól használható a klubkártya. A visszaigazolás maximum 24 órán belül megtörténik. 

Azon személyeknek is van lehetősége a jegyvásárlásra, akik nem rendelkeznek Zete Klubkártyával, számukra a jegyvásárlás kizárólag személyesen tud végbe menni és nem érvényesíthetők kedvezmények (diákjegy, stb.)

Információk a vendégszektorba történő jegyvásárlásról:

A vendég szektorba szóló jegyeket nem a ZTE FC, hanem az FTC árusítja, javasoljuk, hogy kövessék figyelemmel az FTC hivatalos platformjait, ezzel kapcsolatban onnan tudnak tájékozódni a mérkőzésre kilátogatni vágyó vendég szurkolók.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a ZTE Aréna már készpéntmentesen műkődik, melyről részletesen ITT tájékozódhatnak!