A félidőben két góllal vezettünk, majd fordítottak a vendégek, de a hosszabbításban Lesjak góljával pontot szereztünk.

Csapatunk az OTP Bank Liga 11. fordulójában 4038 néző előtt a listavezető MOL Fehérvár FC csapatát fogadta. A múlt heti, Újpest elleni kezdőcsapathoz képest egy változást eszközölt dr. Dobos Barna vezetőedző, mégpedig a csatár poszton, ezúttal Bobál Gergely jutott szerephez a támadósorban.

Jól kezdtük a mérkőzést, a 6. percben Mitrovic indította Radót, aki megpróbálta eltolni a labdát Kovácsik mellett, de a kapus elütötte előle, ám a szemfülesen érkező Bobál Gergely a kapuba lőtt (1-0). A gól után főként mezőnyjáték folyt a pályán, majd újabb gólt szereztünk! A 26. percben Bobál Gergely kapott pazar labdát a 16-os vonalán és ballal lőtte ki a hosszú alsót (2-0).

Továbbra is mi támadtunk és jelentettünk veszélyt a vendég kapura, előbb Radó cselezett a jobb oldalról befelé, de a lövését védeni tudta a kapus, majd nem sokkal később Stieber beadása után Bobál Gergely próbálkozott fejjel, de a labda elkerülte a kaput. Ezek után a vendégek előtt adódtak lehetőségek, de Demjén a helyén volt és bravúrokat mutatott be. A 38. percben csapatunknak kényszerű cserét kellett végrehajtania, Tamás Krisztián sérült meg, a helyét Gergényi Bence vette át. 

A második félidő elején Bobál Gergely lőtt ballal nagy erővel, de a lövését Kovácsik fölé tudta ütni. Az 51. percben Petrjak bal oldali beadása után Nego fejelt a kapuba  (2-1). Nem sokkal később a kaputól 10 méterre Hodzichoz pattant a labda, ő pedig Demjén mellett a kapuba lőtt (2-2).

Lesjaknak aztán sikerül ismét az ellenfél kapujába találni, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot, nem sokkal ezután Bedi Bence 25 méteres kísérletét Kovácsik fölé tudta tolni. A 84. percben egy szöglet után Futács elé került a labda, aki a léc alá lőtt (2-3). Csapatunk azonban nagyot küzdött, és a 94. percben egy bedobás után a jó csúsztatásra Lesjak érkezett és lőtt közelről a kapuba (3-3)!

Együttesünk így bravúrpontot szerzett a MOL Fehérvár FC ellen, amiért járt az ünneplés a szurkolóktól. Folytatás egy hét múlva, ismét hazai pályán a Mezőkövesd ellen.

ZTE FC – MOL Fehérvár FC 3:3 (2:0)
ZTE FC: Demjén - Kocsis, Bobál D., Lesjak, Tamás K. (Gergényi, 38.) - Mitrovic, Bedi - Radó (Devecseri, 54.), Stieber, Babati (Ikoba, 74.) - Bobál G.
MOL Fehérvár FC: Kovácsik - Nego, Rus (Elek, 83.), Musliu, Hangya - Kovács, Nikolov, Pantic (Pátkai, 59.), Petrjak – Milanov (Futács, 74.), Hodzic
Gólszerzők: Bobál G. (6., 26.), Lesjak (94.) ill., Nego (51.), Hodzic (53.), Futács (84.)
Sárga lap: Stieber (16.), Kocsis (18.), Bobál D. (45.) ill. Hodzic (1.), Pantic (8.), Nego (11.), Zsóri (84.)
Piros lap: -