Már kaphatók a jegyek a ZTE FC – Kisvárda Master Good bajnoki mérkőzésre.

Szombattól életbe lépnek az újraindítás újabb intézkedései, így a soron következő bajnoki mérkőzésünket ismét nézők előtt rendezhetjük meg. Kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a ZTE Arénában. Minden egyéb igazolás (védőoltás, negatív PCR-teszt) nem jogosít belépésre.

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők a jegyeket online és a jegypénztárban tudják megvásárolni. Kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek az online vásárlás lehetőségével, ezzel is elkerülve a hosszabb sorokat a jegypénztárnál. Fontos információ, hogy a VIP vendégeink és a bérleteseink is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba.

Online jegyvásárlás: ITT

Jegypénztárjaink nyitvatartása a következő:

04.30 – 14 és 18 óra között a D1-es szektor melletti elővételes jegypénztár

05.01 – 9 és 15 óra között a D1-es szektor melletti elővételes jegypénztár, majd 15 órától egészen a mérkőzés kezdetéig az összes jegypénztár

Jegyértékesítő automatáinkból – mely a ZTE Aréna mellett és zalaegerszegi Tesconál található – a nap bármely időszakában jegy vásárolható.

Kapunyitás: 15.00, minden további fontos információ pedig a korábbi cikkünkben olvasható IDE kattintva.

A vasárnapi NB III-as mérkőzés is nyilt kapus lesz, a jegyértékesítéssel kapcsolatban hamarosan tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat.

Hajrá, ZTE!