A belépés nagykorúaknak kizárólag védettségi igazolvánnyal lesz lehetséges.

Magyarország Kormányának határozata alapján, amennyiben a hazai átoltottság eléri a négymillió főt, további enyhítésekre kerülhet sor. A rendelet értelmében a védettek (akiknek védettségi igazolványa van) és felügyeletük alatt álló kiskorúak a sportrendezvényeket is látogathatják.

Az enyhítéseket tartalmazó határozatok a bejelentés másnapjától hatályosak, tehát legvégső esetben egy pénteki közlemény esetén nyithatnak ki az Aréna kapui.

Szívből reméljük, hogy az 05.01.én, szombat 17:00-kor megrendezésre kerülő Kisvárda Master Good FC elleni hazai mérkőzésünkön már az Arénában buzdíthatjátok kedvenceiteket!

Amennyiben a hétvégi mérkőzésünket már nézők előtt játsszuk, az igazolványok meglétét a mérkőzés biztonsági személyzete a beléptetéskor fogja ellenőrizni, ezeket kérjük legyetek szívesek előkészíteni már a létesítmény megközelítése előtt, a nagyobb sorok elkerülése érdekében. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Azok a személyek, akik jegyet vásárolnak (akár online, akár elővételesen a jegypénztáraknál) a mérkőzésre, de a beléptetésnél nem tudják felmutatni a védettségi igazolást, nem vehetnek részt a sporteseményen és belépőiknek árát nem áll módunkban visszafizetni.

Ahogy az eddigiekben, a helyzet fennállásáig kérjük példamutató együttműködésüket, melyet az őszi szezon folyamán is tanúsítottak.

Bár a védetteknek a stadion területén belül nem kötelező a maszk viselése, klubunk javasolja a száj és az orr eltakarását, illetve szeretnénk felhívni a figyelmet a kézfertőtlenítés és a higiénia fontosságára.

Feltéve, hogy teljesülnek vágyaink, a kapunyitásra 15:00-kor kerül sor. A jegyek értékesítésének kezdete a hivatalos bejelentést követően várható, pontos időpontjáról tájékoztatni fogjuk szimpatizánsainkat. A Nyugati-szektor szomszédságában építkezési folyamatok zajlanak, kérjük, ezt vegyétek figyelembe érkezéskor. Az Északi-lelátót a Nyugati-szektor mellett elhelyezkedő elhelyezkedő szorgalmi útról lehet megközelíteni.

Hajrá, ZTE!