A Kaposvár elleni első gólt szerző támadónk szurkolóinknak köszöni az egész éves biztatást.

Csapatunk szombaton 2-0-ra legyőzte a Kaposvár együttesét, így győzelemmel búcsúztunk szurkolóinktól a 2019-es évre. A meccs első gólját támadónk, Eduvie Ikoba szerezte, akinek 40 másodperc sem kellett ahhoz, hogy Mitrovic remek indítása után a hálóba találjon.

- Boldog vagyok a kiváló kezdés és a végeredmény miatt egyaránt – nyilatkozta honlapunknak Eduvie Ikoba. – Mindig jó érzés gólt szerezni, ráadásul egy ilyen gyors találat a mérkőzés egészére nagy hatással van, jelentősen növelte az esélyeinket. Számunkra szombat este a három pont megszerzése volt a legfontosabb cél, ami sikerült is. Plusz öröm, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a meccset, valamint az is, hogy a találkozó előtti megbeszélésen pont a jó kezdésről beszéltünk, és arról, hogy az első másodpercektől mindenkinek 100%-osan oda kell tennie magát, szerencsére így történt és álomszerűen kezdődött számunkra a bajnoki. Teljesítettük, amit a szakmai stáb kért tőlünk, és ez a taktikai fegyelem is a siker egyik alapja.

Megkérdeztük, milyen jelentőséget tulajdonít a Kaposvár elleni három pontnak.

- Nagyon fontos győzelem volt, a célunk elérése, azaz a TOP10-be jutás miatt is, valamint azért is, mert így hazai pályán győzelemmel tudtunk elköszönni szurkolóinktól erre az évre. Nagyon hálásak vagyunk nekik ezért a félévért, a biztatásért, ma is nagyon sokat jelentett a drukkolásuk. Örülünk neki, hogy bár az elmúlt meccsek nem a terveink szerint alakultak, a Kaposvár ellen is kijöttek, bizonyítva, hogy fontos számukra a csapat, nekünk pedig nagyon sokat jelentenek a szurkolóink.

A szezont december 14-én (szombaton) a Puskás Akadémia otthonában zárjuk.

- A PAFC egy nagyon erős csapat, tehetséges játékosokkal, de idén már sikerült egy jó meccset játszanunk ellenük hazai pályán, amin döntetlent értünk el. Most szombaton viszont a győzelem reményében kell pályára lépnünk, ugyanis ez a meccs a tavasz szempontjából is fontos számunkra – zárta szavait támadónk.