A Ferencváros csapata érkezik a ZTE Arénába

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában a Ferencvárosi TC csapata érkezik Zalaegerszegre, hogy hazai környezetben küzdhessen meg csapatunk a pontokért. 

A jelenleg Máté Csaba vezetése alatt álló együttes a tabella hetedik fokán áll, hat ponttal. Becsapós azonban ez az eredmény, hiszen az európai porondon való szereplés miatt a zöld-fehér együttes eddig csak három mérkőzést játszott az OTP Bank Ligát tekintve: ezek közül kettőt győzelemmel, egyet pedig vereséggel zártak. 

Csapatunk jelenleg a tabella tizenegyedik fokán áll, három ponttal. Az előző fordulóban az ígéretes játékunk ellenére az Újpest csapatánál maradt a három pont, azonban mi is örülhettünk egy szép találatnak: Mim Gergely szerezett gólt a találkozón. 

A Fradival legutóbb az előző szezon márciusában találkoztunk, szintén hazai pályán, ahol Meshack góljával mi arattunk győzelmet. 

Fontos hétvége áll tehát csapatunk előtt, a cél természetesen az, hogy a lehető legtöbb pontot tartsuk itthon!

Hajrá, Zete!

 

Jegyinformációk: 

A hazai jegyek megvásárlására a www.ticket.ztefc.hu-n van lehetőség, ahol a regisztrációt követően tudják igényelni klubkártyájukat szurkolóink, ennek folyamatáról ITT olvashattok. A helyszínen is van lehetőség a jegyváltásra, azonban ez esetben azon szurkolók, akik nem rendelkeznek Zete-klubkártyával, nem érvényesíthetik a kedvezményeiket, így csak teljesárú jegy kiváltása lehetséges. A Zete Shopban a jegypénztárak nyitásától kezdődően, vagyis 15:15-től már nem lesz lehetőség jegyvásárlásra!

A vendég szurkolók a www.jegymester.hu-n tudják kiváltani jegyeiket, ez esetben a Fradi klubkártya megadása a kötelező - a vendégszektorba helyszíni jegyváltásra nem lesz lehetőség! 

Kérünk minden kedves szurkolót, hogy a gördülékenyebb beléptetés érdekében vásároljak meg előre jegyüket, online formában! 

 

Mérkőzésnapi információk: 

Kapunyitás: 15:15

Jegypénztárak nyitása: 15:15

Zete Shop nyitvatartása: 13:15-17:15