A Budafok elleni, vasárnapi mérkőzésen már egy pont is biztos bajnoki címünket eredményezné.

A Cegléden bebiztosított feljutás után vasárnap kerülhet fel igazán a pont az i-re: a holnap 17 órakor kezdődő, Budafok elleni bajnokin az aranyérmet is bebiztosíthatjuk. A számok nem nehezítik a dolgunkat, a képlet egyértelmű: amennyiben nyerünk vagy döntetlent játszunk, biztosan elsőként fejezzük majd be az idényt, függetlenül a Kaposvár-Vác  találkozó eredményétől.

Vasárnapi ellenfelünk a tabella 15. helyén áll, szerdán négy nyeretlen mérkőzés után győzték le a Tiszakécskét, de a kiesés veszélye már nem igazán fenyegeti őket: hét ponttal tanyáznak a vonal felett. Ősszel gólzáporos meccsen győztük le őket a Promontor utcában: Madarász, Hudák és Gajdos szerezték góljainkat. Jelenleg több, nemrég még kék-fehérben futballozó labdarúgójuk is van: Króner Martin, Kulcsár Kornál vagy a kapus Kovács Zoltán neve ismerősen csenghet szurkolóink fülében.

A holnapi meccs játékvezetője Oláh Gábor lesz, akinek munkáját asszisztensként Kóbor Péter és Horváth Zoltán, tartalék-játékvezetőként pedig Farkas Tibor segíti majd.

Aki még nem rendelkezik belépőjeggyel, megválthatja jegyét online, a meccsjegy.mlsz.hu honlapon, illetve személyesen a ZTE Aréna vasárnap már délelőttől órától nyitva tartó jegypénztáraiban.

Egy meccs – mindössze ennyi választ el minket attól, hogy minden álmunk valóra váljon, és olyat vigyünk véghez, ami korábban még sosem sikerült: bajnokként jussunk fel az NB I-be. Várjuk Önöket a ZTE Arénában, szurkolásukkal segítsék újabb győzelemhez csapatunkat és éljék át velünk ezt az óriási sikert! Hajrá, ZTE!