Védőnket kivásároltuk a Honvédtól, ő pedig hálás ezért, hiszen a szívéhez nőtt a csapat.

Klubunknak sikerült megegyeznie Gergényi Bence kivásárlásáról a Budapest Honvéddal, így bajnokcsapatunk védője továbbra is kék-fehérben futballozik. Bencével négy évre szóló megállapodást írtunk alá, ami mutatja klubunk elkötelezettségét a fiatal magyar játékosok iránt.

- Nagyon örülök, hogy maradok Zalaegerszegen, hiszen a mellett, hogy erős a csapatunk, remek az öltözői hangulat és a társaság is - nyilatkozta honlapunknak Gergényi Bence. - Szeretek itt lenni, a szívemhez nőtt a csapat. A ZTE-nek ki kellett vásárolnia a Honvédtól, amiért hálás vagyok. Hosszú távra tervezek Zalaegerszegen, és szeretnék az NB I-ben is sikeres lenni a Zetével.

1998-as születésű védőnket a mögöttünk hagyott tavaszon sérülés is hátráltatta, a 2018/2019-es szezonban így is hússzor kezdőként, négyszer pedig csereként lépett pályára és egy gólt szerzett.

- A felkészülést úgy kezdtük, ahogy az előző bajnokságot befejeztük. Továbbra is jó a hangulat, és biztos vagyok benne, hogy az újak is hamar be fognak illeszkedni. A klubvezetés olyan játékosokat választ, akik emberileg és taktikailag is beleillenek a csapatunkba, ez nagyon fontos a céljaink eléréséhez.

Bencének további sok sikert kívánunk ZTE-mezben!