Fontos mérkőzésnek nézünk elébe, a MOL Fehérvár FC csapata érkezik hozzánk a hétvégén

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a MOL Fehérvár FC-vel nézünk farkasszemet, a ZTE Aréna gyepén.

A fejér megyei, Michael Boris vezette csapat jelenleg a tabella 6. helyén áll, egy ponttal lemaradva tőlünk. A Vidi jelenleg nyolc győzelmet, öt döntetlent és kilenc vereséget tudhat magáénak, ami 29 pontot jelent a számukra. Az előző fordulót egy 3-2-es, Paks elleni vereséggel zárták, emellett a "főpróba" sem sikerült jól, hisz csütörtökön a MOL Magyar Kupa küzdelmeiben is vereséget szenvedtek az ETO FC Győr csapatától.

Csapatunk a múlt heti Kisvárda elleni döntetlen után jelenleg a tabella ötödik helyén áll, 30 ponttal. A Waltner Róbert vezette csapatunk jelenleg nyolc győzelmet, hat döntetlent és nyolc vereséget számlál. 

Az egy pontos különbség miatt, tehát kiemelten fontos mérkőzésnek nézünk elébe, ami nem lesz izgalmaktól mentes. 

Waltner Róbert így nyilatkozott a közelgő mérkőzésről: Bízom benne, hogy sikerül megszerezni az év első győzelmét hazai pályán, ami nem lesz könnyű, mert a Fehérvár egy erős csapat, annak ellenére, hogy a mostani eredményeik nem olyanok, mint amilyet szeretnének viszont látni. Nagy hiba lenne részünkről, ha az elmúlt öt bajnoki mérkőzés eredményéből indulnánk ki. Óriási erőt adhat a szurkolók biztatása, amit az utóbbi mérkőzéseken többször is megtapasztalhattunk, hisz szép számmal látogattak ki a Fradi ellen, de az MTK és a Gyirmót otthonában is remek hangulatot teremtettek, úgyhogy remélem, hogy a bajnokság végéig kitartanak mellettünk.

A jegyek már online elérhetők a mérkőzésre ITT, illetve ne feledjétek: a hétvégi meccsjegyetekkel most a szombati, hazai NB III-as mérkőzésünket is megtekinthetitek! A jelenlegi előírásoknak megfelelően, a mérkőzésre szurkolóink akkor látogathatnak ki, ha belépéskor felmutatják védettségi igazolványukat, vagy applikáción keresztül igazolják védettségüket.

Gyertek és szurkoljuk ki együtt a győzelmet! 

 

Hajrá, Zete! 

 

ZTE Shop nyitvatartás: 

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-14:00

Vasárnap: 11:00-15:15