Csapatunk a hétvégén ismét hosszú útra indul, a sorsolás szeszélye folytán ugyanis a Hajdú-Bihar megyei Sárrétudvariban játszunk Magyar Kupa mérkőzést a helyi csapattal.

Szombati kupaellenfelünk, a megyei első osztályban szereplő Sárrétudvari KSE közel évszázados egyesület, 1927-ben alakult, színük zöld-fehér. 
Mint azt honlapunknak Mészáros Gyula elnök elmondta, a Püspökladányi járásban található Hajdú-Bihar megyei nagyközség csapata fennállása óta mindig a megyei bajnokságokban szerepelt, legtöbbször annak első osztályában.

Az egyesület életében kimagaslóan sikeres volt az elmúlt évtized, a labdarúgók ugyanis Szabó Lajos vezetőedző irányításával kétszer nyertek bajnoki címet, három alkalommal pedig ezüstérmet szereztek.

Az egyesület azonban nem kívánt élni a magasabb osztályba lépés jogával, mivel lehetőségeik addig terjednek, hogy a megyei első osztály keretei között szórakoztassák szépszámú és lelkes szurkolótáborukat, melyet még városi csapatok is megirigyelhetnek.

Csapatukat nem nagynevű játékosokra, hanem lehetőleg helyi kötődésű, illetve környékbeli, jó szellemű, összetartó futballistákra alapozzák. 
A 3.000 lakosú település gárdája igazi kupaspecialistának számít, hiszen az elmúlt években négy alkalommal is a Magyar Kupa 128-as táblára jutottak, megmérkőzhettek a Puskás Akadémia, a Dunaújváros, valamint a Balassagyarmat együtteseivel. 

Szombaton, 15 órai  kezdettel pedig sportbaráti szeretettel várják a ZTE gárdáját.