Óriási gólt szerző hátvédünk korábban edzésen már megvillantotta lövőképességét, és örül, hogy "megtanultunk nyerni".

- Bombagólod tette végleg biztossá kaposvári győzelmünket, ráadásul védőként rúgtál óriási gólt, gondolom, így felhőtlen az öröm…

- Természetesen, sok gólt nem rúgtam eddigi pályafutásom alatt, így nem kérdés, hogy ez a legszebb, de ugyanekkora öröm a három pont megszerzése is – nyilatkozta honlapunknak a kaposvári 4-0-s győzelem után Devecseri Szilárd.

- Lőttél már ehhez hasonló gólt?

- Igen, edzésen már lőttem, Szemerédi Norbit meg lehet kérdezni, csak nézte a labdát, meg sem tudott mozdulni (nevet). De persze óriási különbség, hogy ezúttal meccsen is összejött. A kislányom megsimogatta a cipőmet, én meg ráírattam a nevét, úgy néz ki, ez is szerencsét hozott.

- Bő negyedóra után emberelőnybe kerültünk, utána jöttek a gólok is, a lelátóról úgy tűnt, hogy végig a kezünkben van a meccs és nem lehet kérdéses a győzelmünk.

- Valóban, az első után gyorsan jött a második gól is, aztán kicsit megnyugodtunk. A második félidő elején nem jöttünk ki jól, örülök, hogy ott megúsztuk kapott gól nélkül, de később megint jól tartottuk a labdát, és a hajrá is jól sikerült, az utolsó percek igazi örömjátékot hoztak.

- A tiéd után jött Ikoba gólja, aki az első meccsén rögtön betalált. Ennél jobb debütálást aligha lehet elképzelni.

- Pontosan, nagy öröm ez nekünk is, ráadásul biztosan nagy motivációt és erőt ad ez neki a folytatásra is. Jelenleg 100%-os a helyzetkihasználása, bízunk benne, hogy ez nem is változik majd. Csak így tovább, szurkolok neki!

- Az első két meccsen is jól játszottunk, de nem jött a pont, ma viszont kiszakadt a gólzsák. Mekkora lökést adhat ez a siker?

- Tapasztaljuk, hogy az NB I-ben minden meccsen nagyon meg kell feszülni a győzelemért, biztosan így lesz ez egy hét múlva a PAFC ellen is. Az mindenképpen lökést adhat, hogy végre jöttek a gólok, jött a három pont, és megtanultunk nyerni.

- A lefújás után a szurkolókkal közösen ünnepelhettetek.

- Felemelő volt velük együtt örülni a sikernek, sokat segített a folyamatosan buzdításuk, és ők és mi is nagyon boldogok voltunk a meccs után. Számítunk rájuk a Puskás Akadémia ellen és az összes többi bajnokin is, és biztos vagyok benne, hogy élünk majd még át közösen ilyen szép pillanatokat.