A tabella élén álló csapatunk a válogatott szünetben az NB I listavezetőjével mérkőzik meg.

Csapatunk a vasárnapi, dorogi sikerét követően két hétig nem játszik bajnoki mérkőzést, ugyanis a magyar válogatott Szlovákia, illetve Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezői miatt az NB I-ben és az NB II-ben is szünetet tartanak, legközelebb tétmérkőzésen március 31-én, a Soroksár ellen lépünk pályára a ZTE Arénában.

Együttesünk természetesen ezidő alatt is keményen készül a hátralévő kilenc fordulóra, amely során célunk a tabella első helyének megtartása és álmunk, az NB I-be jutás megvalósítása.

Nem maradunk azonban mérkőzés nélkül ezen a hétvégén sem: szombaton 13 órától az NB I-ben listavezető, harmincadik bajnoki címére törő Ferencváros vendégei leszünk. A nagy múltra visszatekintő párharcra bő négy év után kerül sor ismét, legutóbb 2014 novemberében, a Liga Kupában mérkőzött meg egymással Zalaegerszegen a két gárda.

A szombati találkozóra Budapesten, a Kocsis Sándor Sportközpontban (Bihari utca 23.) kerül sor. A zöld-fehér klub tájékoztatása szerint a kapunyitás 12.30-kor lesz, a hazai jegyárusítás és a jeggyel történő beléptetés a Szállás utcai bejáratnál történik majd, míg szurkolóink a Horog utca felől közelíthetik meg a sportközpontot.

A belépők egységesen 500 forintba kerülnek, az FTC a hazai drukkereknek 700, csapatunk szimpatizánsainak pedig 200 jegyet tud biztosítani, amelyek a helyszínen válthatók meg.