Az OTP Bank Liga 8. fordulójában hazai környezetben fogadjuk a BMTE csapatát. A találkozó különlegessége, hogy a két klub először csap össze az NB1 versenykiírásában. Ezt a futball ünnepet pedig többízben is emlékezetessé szeretnénk tenni szurkolóink számára.

A játék természetesen a legfontosabb. Jó hír, hogy kapitányunk Babati Benjámin újra egészséges és ismét elkápráztathatja remek cseleivel és góljaival a mérkőzésre kilátogatókat. Ezenfelül Könyves Norbert tovább szárnyal Zalaegerszegen és már második a bajnoki góllövő listán, mentalitásával és küzdőszellemével pedig a legjobb példakép a fiatalok számára. A csapat is nagyon készül, a srácok minden erejüket latba vetve szállnak harcba vasárnap, hogy bizonyítsanak hűséges szurkolóinknak, illetve visszatérjünk az MTK és a DVTK ellen mutatott kiemelkedő teljesítményünkhöz.

Ellenfelünk a Budafoki MTE, akik 74 év után tértek vissza a hazai labdarúgás legfelső osztályába. A vörös-feketék rendkívül szervezettek és hozzánk hasonlóan több ígéretes fiatal futballistával rendelkeznek. Feljutó csapathoz mérten, az eltelt hét játéknap folyamán meglepően jól is teljesítettek, ami egészen a negyedik pozícióig repítette őket.

Nyári játékosmozgás a Budafoknál:

Érkezett: Marko Iharos (Slaven Belupo), Kovács Zoltán (ZTE FC), Lőrinczy Attila (Soroksár), Medgyes Sinan (Budaörs), Marko Nikolics (FK Rad), Oláh Bálint (Mezőkövesd), Takács Ronald (Inter Bratislava)

Kölcsönbe érkezett: Bese Balázs (MTK Budapest), Huszti András (Puskás Akadémia), Skribek Alen (Puskás Akadémia), Zsóri Dániel (Mol Fehérvár)

Távozott: Földi Dániel (THSE-Szabadkikötő), Gohér Gergő (Gyöngyösi AK), Horváth Roland (Budaörs), Króner Martin (Pécsi MFC), Opavszky Balázs (III. Kerület), Veszelinov Vladimir (visszavonult)

Utolsó találkozónkra 2019. május 5-én került sor. Akkor zord időben, Miroslav Grumic találatával vezetést szereztünk és a bátran futballozó vendégek gólja sem zavarta meg a mieinket. A folytatásban Bobál Gergely kétszer, míg Gergényi Bence egyszer lőtt a kapuba. Ezzel kialakítva a 4-1-es végeredményt. A győzelmünkkel ekkor - két fordulóval a zárás előtt - bebiztosítottuk az NBII 2018-19. évi szezonjában megszerzett bajnoki címünket, amely történelminek nevezhető, mivel száz esztendőnk alatt először jutottunk fel a második vonal bajnokaként az első osztályba.

Repohár a környezetünkért

A ZTE FC – az elsők között Magyarországon - a hétvégi Budafok elleni mérkőzésen vezeti be a különleges Zete arculattal díszitett repoharait, mellyel a fenntarthatóság fontosságára igyekszünk felhívni a figyelmet. A betétdíjas, újrahasználható, speciális technológiával készült repoharakat a szurkolók a mérkőzés után visszaválthatják, vagy ha tetszik, akár haza is vihetik! A poharak a büfék mellett megtalálhatóak a ZTE shopban is, a nyitvatartás szerint.

 

ZeGyros az Arénában!

A ZeGyros már több mint egy éve nyitotta meg kapuit városunk ínyencei előtt a belvárosban, ahol különböző sörökkel és üdítőkkel is várják kedves vendégeiket.  Az igazi ételkülönlegességek kedvelői a hétvégi mérkőzésünktől, már a stadionban helyben is kóstolhatják az eredeti görög receptúra alapján készülő ízkölteményeket!

Shop nyitvatartás

Péntek: zárva

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap 9:00-14:30

 

A ZTE100 keretein belül a vasárnapi mérkőzésünk napjáig várjuk ereklyéiteket. Ha részese lennél klubunk centenáriumi kiállításának, ne habozz! Informálódj bővebben: https://www.ztefc.hu/hu/hirek/zte100

 

Belépőidet már megválthatod online  és a ZTE jegypénztáraiban!

Nyitvatartás

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: 9:00-14:30