Légy részese jubileumi kiállításunknak, hiszen a történelmet együtt írtuk!

A ZTE FC 2020-ban ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A klub szeretne méltó módon megemlékezni a centenáriumról, ennek következő lépéseként, szurkolóinkat invitáljuk egy közös aktivitásra.

Az elmúlt évtizedek során megannyi értékes tárgy, emlék gyűlt össze a klubról, melyeket nem csak egyesületünk, hanem a szurkolók is féltőn őríznek. Célunk, hogy ezeket ideiglenesen összegyüjtsűk, lefényképezzük és az idei évben kiállítsuk szurkolóink felé, hogy még több ember megismerje a zalaegerszegi labdarúgás múltját. A legapróbb kincsek összegyűjtésétől egészen a legnagyobbakig várjuk szurkolóink segítségét. Amennyiben tulajdonotokban van egy Kocsárdi Gergely által dedkikált mez, egy jegy a bajnokcsapat mérkőzéseiről, vagy akár egy kitűző az elmúlt évtizedekből, szívesen várjuk őket.

Az egyesület 2020. október 9-től várja a szurkolói ereklyéket egészen október 25-ig, a Budafok elleni mérkőzünk napjáig. A tárgyakat a ZTE Shopban veszik át kollégáink, melyet egy átadás-átvételi jegyzőkönyv segítségével dokumentálunk. Fontos, hogy a szurkolók által biztosított tárgyakat, 2021. januárjában tudjuk visszadni szimpatizánsaink számára, addig a klub gondoskodik az ereklyék megőrzéséről, tárolásáról.

Mutasd meg kedvenc Zete ereklyédet és öregbítsük tovább klubunk hírnevét!