Két gólszerzőnket kérdeztük a Kisvárda elleni bajnoki után.

Pontszerző cserének bizonyult szombati, kisvárdai mérkőzésünkön Babati Benjamin: a sérülése után a Paks elleni siker alkalmával már a hajrában beállt, Kisvárdán pedig a 74. percben becserélt szélsőnk a 84. minutumban magabiztosan értékesítette a csapatunk javára kezezés miatt megítélt büntetőt.

- Szerintem győztes meccset engedtünk ki a kezünkből, hiszen úgy emlékszem, az első góljukig alig volt lövésük a kisvárdaiaknak – kezdte értékelését honlapunknak a meccs után Babati. - Utána nem volt szerencsénk, nagy pech, hogy a kiállítás után rögtön gólt kaptunk. A csapat erejét mutatja, hogy a végén annak ellenére, hogy kettővel kevesebben voltunk a pályán, odaértünk az ellenfél kapuja elé, kontrákat tudtunk vezetni, majd az egyenlítő gól is összejött. Utána már meg akartunk tartani az egy pontot, ami sikerült is, de összességében van hiányérzetem. Amikor beálltam, azt kérte a Mester, hogy nyissak a szélére, a kontráknál használjam ki a gyorsaságom, tartsuk meg a labdákat, és rúgjak gólt. Utóbbi szerencsére sikerült is, amikor büntetőt kaptunk, egyértelmű volt, hogy vállalom. Tavaly én voltam a tizenegyesfelelős, idén aztán amikor sérült voltam, Radó András vette át a helyem, de bizonyította, hogy nyugodtan lehet rá számítani ezen a téren is. Már teljes értékű munkát végzek, a válogatott szünet alatt még jobb formába kerülhetek, szeretnék újra a csapat segítségére lenni.

Bedi Bence végigjátszotta a találkozót, ráadásul pontos lövésével az első félidőben ő juttatta vezetéshez csapatunkat.

- Ha azt nézzük, hogy vesztes állásból, kettős emberhátrányból álltunk fel, elégedettek lehetünk az egy ponttal, az első félidőt nézve viszont csalódottak vagyunk, hiszen 2-0-ra vezettünk, jól játszottunk, semmi nem utalt arra, hogy így alakul a második félidő – mondta Bedi Bence. - Nagyon örülök a gólomnak, ami nekem a második az NB I-ben. Stieber Zoli nagyon szépen készítette le a labdát, szemben álltam a kapuval, csak pontosan kellett céloznom. A csapat fizikális és mentális erejét is mutatja, hogy kettős emberhátrányban is fel tudtunk állni. Jobb lett volna győzelemmel a válogatott szünetre menni, de most van két hetünk, hogy a hibákat kielemezzük és továbbfejlesszük a játékunkat.