A lilákhoz látogatunk a hétvégén

Az OTP Bank Liga 28. fordulóját a Szusza Ferenc Stadionban töltjük.

A Milos Kruscic vezette lilák jelenleg 36 ponttal a tabella ötödik helyén állnak, pontosan egy hellyel zalai csapatunk mögött. A helyezésük tíz győzelmet, hat döntetlent és tizenegy vereséget foglal magába.

A kezdeti nehézségek után, a tavaszra kiemelkedően teljesítő csapat az előző fordulóban a Paks otthonába látogatott, ahonnan egy 1-3-as végeredményt követően, végül három ponttal távoztak. 

Zalai csapatunk továbbra is a negyedik helyet tudhatja magáénak. A múlt heti sikeres mérkőzést követően mi 39 pontot jegyzünk a nevünk mellett, ami tíz győzelmet, kilenc döntetlent és nyolc vereséget jelent számunkra. Az előző fordulóban az itthon tartott pontjaink számával megyegyező gólt sikerült a Honvéd kapujába juttatnunk: Lesjak, Tajti és Spoljaric is gólszerző volt a 27. forduló nyitómérkőzésén! A remek teljesítményünket jól mutatja, hogy a Nemzeti Sport Zoran Lesjakot a forduló legjobbjává választotta, mellette pedig Mocsi Attila, Gergényi Bence és Josip Spoljaric is helyett kapott a játéknap válogatottjában. A részletes összefoglalót a mérkőzésről ITT olvashatjátok! 

Legutóbb decemberben találkoztunk a negyedik kerületi csapattal, akkor Halilovic és Meshack góljaival 2-0-ra nyertünk. 

A fő cél továbbra is előkelő helyünk megőrzése, ami a bajnokság végéhez közeledve egyre embert próbálóbb lesz, de csapatunk bátran meríthet a múlt heti sikerből. Csupaszív középpályásunkra, Bojan Sankovicra öt sárgalap miatt nem számíthat Molnár Balázs, de jó hír, hogy Sime Grzan felépült és újra játékra kész.

Ha úgy döntetnétek, hogy szívesen támogatnátok a csapatot a helyszínen, a jegyinformációk a következők: az online jegyvásrálásra ITT van lehetőség, a helyszínen pedig 12:00-tól nyitnak a jegypénztárak! 

 

Hajrá, Zete!