Nagy múltra visszatekintő mérkőzéssel folytatódik számunkra az OTP Bank Liga. A ZTE – Újpest párosításnak ugyanis ez lesz a 90. összecsapása az első osztályú bajnokságban. A mérleg nyelve az UTE felé billen, akiknek 48 alkalommal sikerült felülkerekedniük csapatunkon, de a Zalaegerszeg is több mint 20 alkalommal zárta győzelemmel a találkozást.

Bár a múltat és a tabellát tekintve jobb esélyekkel látogat ide Vignjević csapata, koránt sem mondhatjuk, hogy jó formában lennének a lilák. A budapesti alakulat ugyanis, a legutóbbi öt bajnoki fordulóját kivétel nélkül elvesztette. Ezt a statisztikát csak egy Tatabánya ellen megnyert kupameccs szépíti meg a számukra.

Hasonló gólkülönbséggel rendelkezik mindkét fél és a tabellán is csak hat pont választ el minket. Rossz forma ide vagy oda, az Újpest mindig képes megnehezíteni ellenfelének dolgát. Két játékosuk is öt gólnál jár a szezonban, Ambrose és Ljujic mindenképp kiemelt figyelmet igényelnek majd a védelmünktől.

Különös jelentőséggel bír a találkozó Yohan Croizet számára, aki épp az Újpesttől érkezett hozzánk kölcsönbe. Arról, hogy személy szerint hogyan éli meg a történéseket a francia támadó, hamarosan egy vele készült interjú keretein belül is olvashatnak honlapunkon.

Megkérünk minden kedves szurkolót, aki kilátogat a ZTE Arénába szombaton, hogy a kiemelt mérkőzésre való tekintettel, fokozottan vegyék figyelembe a biztonsági protokollt és a sportszerű buzdítást. Ezzel kapcsolatos további információkat itt találhatnak.

Márton Gábor tehát még ebben a naptári évben megszerezheti első hazai győzelmét a csapattal. Szombat délután kiderül, hogy ki örülhet a kilencvenedik ZTE FC - Újpest FC bajnoki találkozó után.
 

HAJRÁ, ZETE!

 

 

Mérkőzésnapi információk:

Jegypénztárak nyitása: 13:45

Kapunyitás: 14:45

Mérkőzés kezdete: 15:45

Zete Shop nyitvatartás: 10:00-15:45

 

A hazai jegyek megvásárlására a www.ticket.ztefc.hu-n van lehetőség, ahol a regisztrációt követően tudják igényelni klubkártyájukat szurkolóink, ennek folyamatáról ITT olvashattok. A helyszínen is van lehetőség a jegyváltásra, azonban ez esetben azon szurkolók, akik nem rendelkeznek Zete-klubkártyával, nem érvényesíthetik a kedvezményeiket, így csak teljesárú jegy kiváltása lehetséges.

Az összes jegypénztárunk áthelyezésre került az Ostoros Károly Csarnok felőli pavilonokba. 

Kérünk minden kedves szurkolót, hogy a gördülékenyebb beléptetés érdekében vásároljak meg előre jegyüket, online formában!