Megvettük az MTK Budapest tehetséges hálóőrét, Demjén Patrikot, aki hétfőn már csapatunkkal kezdi a felkészülést.

Tehetséges kapussal erősítettük meg keretünket: a mai napon négyéves szerződést írt alá a ZTE-vel Demjén Patrik, akit az MTK Budapesttől vásárolt meg klubunk. Az 1998-as születésű hálóőr kezdőkapusa a magyar U21-es válogatottnak, korábban az U19-es és az U17-es válogatottat is erősítette. Az előző szezont a Budaörsnél töltötte, és a mieink elleni mérkőzéseken is megmutatta bravúrjaival, hogy lehet rá számítani.

- Szimpatikus volt, amit a ZTE felvázolt nekem, elsősorban az NB I-es játéklehetőség miatt választottam a Zalaegerszeget – nyilatkozta honlapunknak Demjén Patrik. – Erősségemnek a lábbal való játékomat tartom, ezen kívül ha szükséges, mélyen tudok söprögetni, és a szögleteknél is magabiztosan jövök ki a kapumból.

Új kapusunk elmondta, elsődleges célja, hogy újoncként mindenképp az NB I legjobb tíz csapata között végezzen a ZTE-vel, ha pedig ezt már sikerült elérni, folyamatosan lépegessünk feljebb a tabellán. Demjén egyes mezben futballozik majd csapatunkban, hétfőn pedig már meg is kezdi a felkészülést új csapattársaival.

- Már két hete tűkön ülök, várom, hogy edzhessek és megismerkedjek az új társaimmal. Biztos vagyok benne, hogy jó közösségbe érkezem, és sikeres csapatunk lesz a következő idényben is.

Patriknak sok sikert kívánunk kék-fehér mezben!