Július 23-án az AC Milan együttesét fogadjuk a ZTE Arénában

Eljött a régóta várt pillanat, hisz végre bejelenthetjük, hogy a 7-szeres BL-győztes AC Milant fogadjuk a Zete Fiesztán, július 23-án, 18 órától.

Ellenfelünk remek szezonon van túl, hisz tizenegy év után újra elhódította az olasz bajnoki serleget, most pedig a következő évadra történő felkészülés fontos részeként Zalaegerszegre látogat. A két klub közötti megállapodás alapján, az olasz együttes igyekszik a lehető legjobb csapatával kiállni a felkészülési mérkőzésre.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is színes programokkal készülünk a Zete Fiesztára, hogy valódi futballélményt nyújtsunk szurkolóink számára. Külön büszkeség számunkra, hogy ezen a napon - a 20 éves évforduló végett - újra összegyűlnek a 2002-es bajnokcsapatunk játékosai és stábtagjai, akik tiszteletkört tesznek az arénában, emellett pályára lép női labdarúgócsapatunk és második számú együttesünk is.

A jegyértékesítés két turnusban zajlik majd a július 23-ai főeseményre.

Az első pár napban előnyt élveznek azok a szurkolók, akik bérletet váltanak a 2022/23-as bajnoki évadra, hisz ők tudják leghamarabb biztosítani részvételüket a Fiesztán, emellett számukra a belépés is ingyenes lesz július 23-án. Nekik nem kell mást tenniük, mint a szezonbérletüket felmutatni belépéskor és elfoglalni saját helyüket. Részletes információt a bérleteinkről és az értékesítésről IDE kattintva találtok.

Július 5-től megnyitjuk a normál jegyértékesítést, azoknak a szurkolóknak, akik nem rendelkeznek Zete szezonbérlettel. A találkozóra úgy állapítottuk meg a jegyárakat, hogy mindenki megtalálja a számításait, így már 5.990 Ft-tól meg lehet tekinteni élőben az olasz bajnok elleni mérkőzésünket. A belépőket online, a Jegymester felületén, vagy a Zete Shopban tudják megvásárolni szurkolóink.

A Zete Fiesztával kapcsolatos további információkkal hamarosan jelentkezünk, figyeljétek hivatalos oldalainkat!

Hajrá, Zete!