Ismét hazai pályán mérkőzünk, ellenfelünk az MTK lesz

Kerek fordulóban lépünk pályára az MTK ellen: az OTP Bank Liga 30. fordulójában újfent hazai pályán vesszük fel a küzdelmet.

Márton Gábor távozását követően jelenleg Horváth Dávid vezetése alatt álló csapat, a tabella utolsó helyén áll, 26 ponttal: ez hat győzelmet, nyolc döntetlent és tizenöt vereséget jelent az együttes számára. Az előző fordulóban pedig egy 0-4-es győzelemmel távozott az Új Hidegkúti Nándor Stadionból a Mezőkövesd csapata.

Együttesünk jelenleg 39 ponttal áll a hetedik helyen, holtversenyben az Újpest csapatával. Ez a pontszám tíz győzelemből, kilenc döntetlenből és tíz vereségből adódik össze. 

Az előző fordulót is hazai pályán töltöttük: a Paks csapata érkezett hozzánk. Az izgalmakkal teli mérkőzést végül a tolnai csapat zárta győztesen, de részrehajlás nélkül mondhatjuk, hogy játékosaink legalább egy pontot megérdemeltek volna. Az összecsapás részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok. 

Mindkét alkalommal, amikor az idei szezonban az MTK ellen szálltunk harcba, két gólos győzelemmel zártuk a küzdelmet, idegenben, illetve hazai pályán egyaránt. Az októberi mérkőzésen két Koszta-gól döntött, legutóbb pedig Josip Spoljaric és Meshack Ubochioma szerezték a találatokat.

Fontos hétvége áll ismét csapatunk előtt, hiszen már csak négy mérkőzés van hátra a szezonból és nagyon szoros az OTP Bank Liga mezőnye.

A jegyek már elérhetők a mérkőzésre ITT

Gyertek és szurkoljatok velünk a helyszínen! 

 

Zete Shop nyitvatartás: 

Péntek: 14:00-19:00 

Szombat: 9:00-14:00

Vasárnap: 10:30-14:30

 

Jegypénztárak nyitása: 

Vasárnap: 12:30