A ZTE Arénába érkezik a DVSC szombaton

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában ismét hazai terepre lép csapatunk, ezúttal a DVSC-t fogadjuk a ZTE Arénában. 

Szombat délután a Joan Carrillo vezette debreceni csapat érkezik hozzánk, akik jelenleg a tabella kilencedik helyén állnak. A DVSC eddig három győzelmet, öt döntetlent és hat vereséget gyűjtött be. Az előző fordulót - hozzánk hasonlóan - egy döntetlennel zárták, ők a Paks ellen mérkőztek. 

Csapatunk pontosan a DVSC előtt helyezkedik el a tabellán, a nyolcadik helyen, tizenhat ponttal. Mi négy győzelmet, négy döntetlent és hat vereséget számlálhatunk. Az előző fordulót egy Puskás Akadémia elleni döntetlennel zártuk, ahol a hosszabbítás perceiben Zimonyi Dávid góljával egyenlítettünk. Zimo ravasz találata a forduló legszebb gólja címet is megszerezte. A Puskás Akadémia elleni mérkőzésünk teljes összefoglalóját ITT olvashatjátok. 

A két csapat legutóbb augusztus végén mérkőzött meg egymással, akkor a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzés első gólját Skribek Alen szerezte, majd a hazai egyenlítést követően egy Grezda-gól álította be az 1-2-es végeredményt. Augusztusban tehát kiérdemelt három ponttal távoztunk a cívisvárosból. 

Csapatunk szépen helyt állt a bajnokesélyes Puskás Akadémia ellen, így még motiváltabban vágunk neki a következő fordulónak, a cél, hogy a lehető legtöbb pontot itthon tartsuk az év utolsó hónapjában. Waltner Róbert betegsége miatt sajnos nem lehet jelen az összecsapáson, így ahogy a múlt hétvégén, most is Ferenczi István irányítja majd az együttesünket.

A jegyek már online elérhetők ITT, illetve a helyszíni jegyvásárlása is lehetőség lesz, szombat délután, 15:30-tól.

A Zete Shop nyitvatartása:

Csütörtök: 14:00-18:00

Péntek: 14:00-18:00

Szombat: 9:00-17:30

 

Gyertek és szurkoljatok velünk!

 

Hajrá, Zete!