Szombat este az Újpest FC csapatával küzdünk meg a pontokért

Sűrű program áll NB I-es csapatunk előtt, hiszen november 12-ig bezárólag három élvonalbeli mérkőzést is játszanak a srácok. 

Szombaton a Kruscic Milos vezette újpesti együttest fogadjuk a hazai pályánkon. A lilák jelenleg kieső helyen állnak a tabellán, három győzelemmel, négy döntetlennel és hat vereséggel a tizenegyedik lépcsőfokot foglalják el. Az előző fordulóban a Puskás Akadémiát fogadták a Szusza Ferenc Stadionban, ahol 3-3-as végeredménnyel egy-egy pont került a csapatokhoz. 

Mi az előző fordulóban a Ferencváros csapatával találkoztunk, ahol végül egy kiegyenlített, izgalmakkal teli mérkőzésen maradtunk alul, melyről ITT olvashattok részletesebben. Csapatunk továbbra is az előkelő ötödik helyet foglalja el, négy győzelemmel, három döntetlennel és öt vereséggel. 

Dragóner Attila: "Hazai pályán mindenképp győzelemre fogunk játszani. A végjátékokban precízebbek kell, hogy legyünk és akkor a játékunk jó eredménnyel is fog párosulni. Jól tud futballozni az Újpest, már többször is megmutatta a szezonban, hogy veszélyes ellenfél. Mi a saját arcunkat fogjuk mutatni, emellett bízom abban is, hogy sokan kilátogatnak a szombat esti mérkőzésre és segíteni fogják a csapatot" - nyilatkozta a mérkőzésről sportigazgatónk.

A két együttes legutóbb augusztusban találkozott egymással, a harmadik fordulóban, ahol Németh Dániel szerezte meg a mérkőzés első találatát, amit a lilák a hosszabbítás utolsó percében tudtak csak behozni, ezzel kialakítva az 1-1-es végeredményt. 

Ismét izgalmakkal teli hazai mérkőzésre számíthatunk tehát, ahol a cél, hogy minél több pontot tartsunk itthon!

A mérkőzésre már online elérhetők a jegyek ITT. 

 

Mérkőzésnapi információk:

A mérkőzés kezdete: 19:30

Kapunyitás: 18:30

Jegypénztárak nyitása: 17:30

Zete Shop nyitvatartás: 14:00-19:30

 

Hajrá, Zete!