Vasárnap ismét hazai pályán!

A héten másodszorra lépünk a ZTE Aréna gyepére, ugyanis vasárnap délután folytatódik az OTP Bank Liga, a Kisvárda Master Good érkezik hozzánk a 26. fordulóban. 

A március végétől Kruscic Milos vezette csapat jelenleg négy ponttal birtokol többet nálunk, így a tabella hatodik helyén állnak. Eddig nyolc győzelmet, tíz döntetlent és hét vereséget gyűjtöttek össze. Az előző fordulóban a Puskás Akadémia ellen játszottak egy 2-2-es döntetlent. 

Zalaegerszegi csapatunk szintén a Puskás Akadémia csapatával játszott legutóbb, ám mi a MOL Magyar Kupa elődöntőjében találkoztunk velük, kedd este, hazai pályán, ahol nekünk sikerült kiharcolni a döntőbe jutást. Az izgalmakkal teli találkozó részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok. 

Az OTP Bank Ligát tekintve Újpestre látogattunk a múlt hétvégén, ahol 3-2-es vereséget szenvedtünk, így továbbra is harminc ponttal rendelkezünk, amely jelenleg a tabella nyolcadik helyére elegendő. Bojan Sankovic és Mim Gergely jelenleg sérüléssel bajlódik, így rájuk nem számíthat a hétvégi mérkőzésen vezetőedzőnk.

Ricardo Moniz: "Habár 120 percet játszottunk kedden, azt gondolom, hogy a sikerélmény extra energiát adhat a vasárnapi mérkőzésre. Két támadó felfogású együttes fog pályára lépni, kiegyenlített az idei mérlegünk, mi nyertünk Kisvárdán, ők pedig Zalaegerszegen. Jó játékosok alkotják a kisvárdai csapatot, végig fegyelmezetten kell védekezünk és akkor jó eredményt érhetünk el. Örülünk a kupadöntőbe jutásnak, de fontos találkozó vár ránk vasárnap, hazai pályán, amit szeretnénk sikerrel venni."

Fárasztó, de annál örömtelibb hét áll tehát csapatunk mögött, a cél pedig az, hogy az elődöntőt követően, az OTP Bank Liga tekintetében is sikeres hetet zárjunk!

A jegyek már online elérhetők ITT! Ne feledjétek, hogy a Szurkolók Hete kezdeményezés keretein belül ingyenes belépést biztosítunk a mérkőzésre azoknak a szurkolóknak, akik jegyet vásároltak az április 4-ei kupamérkőzésre. A „kettő az egyben” akció a tiszteletjegyekre is vonatkozik; a vasárnapi belépés előtt pedig a Zete Shopban és a jegypénztárakban lehet átvenni a Kisvárda elleni mérkőzésre szóló jegyet, a keddi meccsjegy beváltásával!

 

Hajrá, Zete!

 

Mérkőzés információk:

Jegypénztárak nyitása: 14:30

Kapunyitás: 15:30

Mérkőzés kezdete: 16:30

Zete Shop nyitvatartás: 12:00 - 16:30