Kispest elleni küzdelemmel folytatjuk

Péntek este, az OTP Bank Liga 27. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát fogadjuk az itthoni küzdőtéren. 

A kispesti klub Horváth Ferenc távozása után, februártól új vezetőedzővel vértezte fel magát, így a pénteki találkozóra Nebojsa Vignjevic zászlóalja alatt érkeznek Zalaegerszegre. 

A Honvéd jelenleg a tabella nyolcadik helyén áll, kilenc győzelemmel, öt döntetlennel és tizenkét vereséggel, ami 32 pontot jelent a csapat számára. Az előző fordulóban a Paks együttesét fogadták, ahol egy hazai és egy vendég gól született, így mindkét csapat egy ponttal zárta a 26. fordulót. 

Csapatunk az elmúlt hétvégét Debrecenbe töltötte, a DVSC otthonában, ahonnét végül egy ponttal és egy klub- és egy Demjén rekorddal tértünk haza. Az összecsapás részletes összefoglalóját ide kattintva olvashatjátok! 

Kék-fehér titánjaink változatlanul a tabella negyedik helyét foglalják el, kilenc győzelemmel, kilenc döntetlennel és nyolc vereséggel, ami 36 pontot jelent számunkra.

Ismételten fontos és embertpróbáló mérkőzés áll előttünk, hiszen ebben a szezonban még nem sikerült felül kerekednünk a kispesti csapaton: augusztusban itthon vereséget szenvedtünk, míg decemberben egy pontot sikerült elhoznunk a Bozsik Arénából. Ezen felül, a pénteki mérkőzésen Emír Halilovic-ot is mellőznie kell csapatunknak, hiszen a DVSC elleni mérkőzésen begyűjtötte szezonbeli 10. sárga lapját. 

A cél azonban továbbra sem lehet más, mint az előkelő helyezésünk megtartása, illetve előnyünk növelése a riválisokkal szemben! 

A 27. forduló nyitómérkőzésére már elérhetőek a jegyek ITT

Gyertek és szurkoljuk együtt, hogy: 

Hajrá, Zete!

 

Zete Shop nyitvatartása: 

Szerda: 14:00-19:00

Csütötrtök: 14:00-19:00

Péntek: 14:00-20:00

Jegypénztárak nyitása: 

Péntek: 18:00