Izgalmas vasárnapnak nézünk elébe, hisz a Fradi látogat Zalaegerszegre

Vasárnap 17:15-kor kezdetét veszi a szezon egyik legjobban várt mérkőzése, az OTP Bank Liga 20. fordulójában a Ferencváros csapatát fogadjuk a hazai gyepen.

A december óta már Stanislav Cherchesov vezette budapesti csapat 38 pontot szerzett a szezon kezdete óta, amivel jelenleg a tabella második helyén áll. Az előkelő helyezés tizenkét győzelemre, két döntetlenre és öt vereségre bontható le.

Az előző fordulóban hazai pályán érte őket egy 0-3-as vereség, amit a Paks csapata mért rájuk; ám a szerdai napon a IX. kerületi együttes magabiztosan győzött a MOL Magyar Kupa ötödik fordulójában, így bejutott a legjobb nyolc csapat közé.

Zalai gárdánk a tabella hatodik helyén áll, 26 ponttal. Hatodik helyezésünk hét győzelmet, öt döntetlent és hét vereséget foglal magába. Az előző fordulóból mi három ponttal, illetve egy gyönyörű Spoljaric és Meshack góllal tértünk haza. Az utóbbi játékos az öt sárga lapja miatt sajnos nem léphet pályára vasárnap, ám a korábbi hiányzóink szinte egytől egyig felépültek és a csapattal edzhettek a hét folyamán.

A Fradival legutóbb októberben vettük fel a harcot, a kilencedik fordulóban, amit végül mi zártunk nyertes félként. A végső 1-2-es végeredményhez Koszta Márk és Nikola Serafimov szolgáltatott egy-egy gólt, míg az zöld-fehérek részéről Vécsei Bálint volt a gólszerző. A bravúros győzelem részletes összefoglalóját ITT olvashatjátok.

Sok meglepetést tartogathat számunkra a hétvége, mindenkinek ajánljuk, hogy jöjjön és szurkoljon velünk együtt a csapatnak a helyszínről!

Az év egyik legizgalmasabb mérkőzésére már online elérhetők a jegyek ITT, illetve kereshetitek őket a Zete Shopban is, nyitvatartási időben! A Pláza- és a Galamb utcai felőli bejáratoknál egyes pénztárakban csak bankkártyás fizetés lesz lehetséges, de azon szurkolóink számára, akik készpénzzel szeretnének fizetni, természetesen üzemelni fog egy készpénzes jegypénztár mindkét oldalon.
A Zete Shop-ban vasárnap, február 13-án 12 órától a mérkőzés kezdetéig mind készpénzes, mind pedig bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség azok számára, akik ott váltanák meg jegyeiket a mérkőzésre.
Ezen kívül a ZTE Aréna előtt, illetve a TESCO-nál található jegyértékesítési pontokon (KIOSK) a nap bármely szakában megválthatóak a mérkőzésjegyek. A KIOSK-oknál kártyás és készpénzes fizetés is lehetséges.

 

Szurkoljuk ki együtt a győzelmet! 

 

Meccsnapi információk:

Kapunyitás: 15:15 

Jegypénztárak nyitása: 14:15

 

Zete Shop nyitvatartás:

Csütörtök: 14:00-19:00

Péntek: 14:00-19:00 

Szombat: 9:00-14:00

Vasárnap: 12:00-17:15