Középpályásunk, Kiss Máté sérülés miatt néhány meccset kénytelen volt kihagyni. A Gyirmót elleni rangadó előtt korábbi csapatáról és az esélyekről kérdeztük.                                                                                                                                                                                           

- Mindenekelőtt az egészségedről néhány szót. Soroksáron egy félidőt már játszottál a sérülésed után, a szintén sérülést szenvedő Bedit váltottad. Mi a helyzet a válladdal?
- Köszönöm szépen a kérdést, a vállam teljesen rendbe jött. Külön köszönet jár ezért a masszőreinknek es a gyógytornászunknak! Időt es energiát nem kímélve azon dolgoztak, hogy minél hamarább meggyógyuljak. 

- Pillanatok alatt alapemberré váltál a Zetében, a középpálya fontos motorja vagy. Úgy tűnik, hogy kezd összeállni ez a csapatrész is, bár a sérülések nyilván hátráltatják ezt. Hogy érzed belülről, hogy megy a csapatépítés?
- Idő kell, hogy egy ilyen sok új játékosokból álló csapat igazán összeszokjon. Minden edzésen azon dolgozunk, hogy meglegyen a csapatrészek között az összhang. Ez nem megy varázsütésre, de szerintem a szerdai Soroksár elleni meccsünkön is jól látható volt, hogy a csapat jó irányba megy. 

- Tavaly Gyirmóton a hazaiak csapatkapitányaként gólt lőttél a Zetének, akkor egy komoly, ötgólos vereségbe futottunk bele. Majd Egerszegen 4:2-re győztek a győriek, és ismét szereztél egy találatot. Készülsz valami hasonlóra vasárnap is?
- Kimondottan nem készülök erre, de nagyon remélem, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Motiváció minden meccsen van, nekem, és az egész csapatnak is. Ez egy igazi rangadó lesz, érezni lehet a társaimon, hogy mindenki nagyon várja a vasárnapot. 

- Közhelyes kérdés, de milyen érzés lesz a volt csapatod ellen játszani? Jobban inspirálja ilyenkor a játékost, hogy korábbi klubja ellen bizonyíthat?
- Extra motiváció számomra nem az, hogy a volt csapatom ellen játszunk, hanem hogy egy esetleges győzelemmel odaérhetünk az egyik feljutást érő pozícióba! Bízom benne, hogy a Soroksáron látottakhoz hasonlóan tudunk teljesíteni.