Hétközi fordulóval folytatódik szerdán a Merkantil Bank liga NB II-es labdarúgó bajnokság, csapatunkra ezúttal különösen nehéz találkozó vár. 

A zalai kék-fehérek az élcsoporthoz tartozó Soroksár vendégei lesznek.

Ellenfelünk kimondva, kimondatlanul a Ferencváros fiókcsapatának számít, a soroksáriak vezetőedzője az 58-szoros válogatott ferencvárosi legenda, Lipcsei Péter.

Vendéglátóink játékoskeretében is találkozhatunk az egerszegiek számára ismert játékossal, a soroksáriak kapujából ugyanis kirobbanthatatlan az a Kovács Dániel, akit Egerszegen sokan mai is remek kapusként tartanak számon.

A két csapat vetélkedése nem tekinthet vissza hosszú múltra, történetük során mindössze nyolc alkalommal játszottak azonos osztályban bajnoki pontokért, ezen mérkőzéseken négy ZTE-győzelem, két döntetlen és két soroksári siker született. A Soroksáron lejátszott négy mérkőzésből egyet tudott nyerni a ZTE, egyszer döntetlenre végeztek a csapatok, kétszer pedig a házigazdák örülhettek.

Ami a sérültjeink állapotát illeti, a tartósan hiányzó Vojnovicon kívül Kiss Máté és Szépe János sem teljesen egészséges még, nélkülük kell tehát csapatunknak megkísérelnie a hőn áhított győzelem megszerzését.

A meccs hétköznap és sokak számára munkaidőben kerül megrendezésre, várhatóan nem kell tehát tömegtől tartani a Szamosi Mihály sporttelepre kilátogató szurkolóknak…

Akik otthonukban szeretnék megtekinteni a szerda délután 15 órakor kezdődő mérkőzést, megtehetik mindezt a Zalasport oldalán, ahol a találkozó élő közvetítésben lesz látható.

Hajrá Zete!