ZTE FC - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1:2 (0:0)
Zalaegerszeg, Vezette: Bogár (Huszár, Vígh-Tarsonyi)
ZTE FC: Zöldesi - Kónya, Lesjak, Devecseri, Gergényi - Kiss M., Bedi - Babati, Kulcsár (Madarász, 46.p.) Balázs (Novák, 58.p.) – Gajdos (Vojnovic, 76. p.).
Edző: Nagy Tamás
Kaposvár: Pogacsics - Nagy J., Úr (Andorka, 46.p.), Szabó, Hadaró - Szakály, Hegedüs - Zsiga, Nagy R. (Nagy K. 46.p.) Bíró (Csernák, 71.p.) – Beliczky.
Edző: Waltner Róbert
 

A találkozó első félidejében kevés esemény történt, a vendégek már a saját térfelükön, a labda felhozatalában  igyekeztek megzavarni a mieinket.
Az első játékrészben sokáig csak Babati lendületes elfutása után leadott lövését jegyezhettük fel, az utolsó 5 percben aztán majdnem két gól is született. A 43. percben kaposvári szöglet után Gajdos tisztázott a gólvonalról, a hosszabbítás második percében pedig ugyancsak sarokrúgás után Babati fejesét mentették a kaposvári védők.

Az 54. percben Andorka jobb oldali beadását Beliczky tetszetős mozdulattal játszotta Szakály elé, aki igazítás nélkül, 13 méterről hatalmas gólt lőtt a zalaegerszegi kapu jobb felső sarkába, 0:1!
Az 56. percben baloldali szöglet után Gajdos a kapust megelőzve csúsztatott a hálóba, 1:1!
A 69.percben sikertelen lesre állítási kísérlet után Andorka tört kapura, majd egy csel után a felső lécre helyezett.
A 80. percben eldőlt a mérkőzés, Zsiga jobb oldali szögletét Andorka fejelte a hálóba, 1:2!
A csapatunk ma este nem tudta megismételni az utóbbi hetek kiváló produktumát. A Kaposvári Rákóczi együttese taktikusan és helyenként jól játszott, győzelmében döntően közrejátszott a második félidőre becserélt Andorka kiváló teljesítménye.
 

MESTERMÉRLEG
Nagy Tamás: – Férfias, harcos mérkőzést játszottunk, de a párharcoknál a kaposváriak egy fél lépéssel mindig előttünk jártak. Lehet, hibáztam a felkészítésben, de játékosaim mindent megtettek. A Kaposvár megérdemelte a győzelmet.
Waltner Róbert: – Mindig nagy örömmel jövök vissza Zalaegerszegre, mert ez a klub a szívem csücske. Megpróbáltam a Rákóczit minél jobban felkészíteni, s a legjobbakat kívánom a folytatásban volt egyesületemnek.