BFC SIÓFOK - ZTE FC 2:3 (0:1)

Siófok, 800 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Király Zsolt, Baghy Csaba)
Siófok: Molnár P. - Kiss B., Fehér Zs., Lorentz, Nemes M. - Csilus T. (Petneházi, 63.), Réti (Bolla, a szünetben), Gál M. - Nagy D., Elek B., Medgyes (Szilágyi P., 78.). Vezetőedző: Varga Attila
ZTE: Zöldesi - Gergenyi, Szépe, Devecseri, Bedi - Kiss M., Vojnovics (Popin, 64.) -Â Babati, Hudák M. (Kulcsár K., 79.), Madarász M. - Gajdos (Kónya K., 90.). Vezetőedző: Nagy Tamás
Gólszerző: Vojnovics (0:1) a 46., Elek B. (1:1) a 49., Elek B. (2:1) a 79., Madarász M. (2:2) a 86., Babati (11-esből, 2:3) a 90. percben.
Kiállítva: Babati (második sárga lap után) a 90. percben

Edzői nyilatkozatok:
Nagy Tamás:
- Fontos győzelem volt az újjáalakított csapat, az új játékosok és a nagy számban minket elkísérő szurkolóink miatt. A második félidőt nem kezdtük jól, hátrányba is kerültünk, de végig hittünk a sikerben! A végén szerencsések voltunk, ami persze nem von le semmit győzelmünk értékéből, mert sokat dolgoztunk érte és mindannyian nagyon akartuk a sikert!

Varga Attila:
- Végre két futballozni akaró csapat játszott. A szünetben átszerveztük a csapatot, s megfordítottuk az állást, mégis veszítettünk. Azért nem vagyok elégedetlen, mert láttam a fejlődést, és optimistán nézek a jövő elé.