Csapatunk hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott a tolnaiak ellen.

Csapatunk az OTP Bank Liga 7. fordulójában 2945 néző előtt fogadta a Paksot. Dr. Dobos Barna a kezdőbe jelölte az eltiltásából visszatérő Kocsis Gergőt, és a sérüléséből visszatérő Babati Benjamin is helyet kapott a keretben, később csereként be is állt.

A 9. percben Osváth ment el a jobb szélen, beadása után Böde talált a kapunkba (0-1). A 13. minutumban aztán mi veszélyeztettünk: Bolla erős lövését Holczer ütötte ki. A 15. percben a kapuba találtunk Lesjak révén, de az asszisztens lest jelzett.

Ezt követően is támadásban maradtunk, Bolla beadása után Ikoba fejese kevéssel kerülte el a jobb alsót.

A 27. percben gólt szereztünk! Bobál Dávid fejese után Radó érkezett a kapu előterében és a hálóba továbbította a labdát (1-1). Nem sokkal később Tamás Krisztián gyönyörű cselsorozattal indult meg, a védők csak az utolsó pillanatban tudták szerelni.

A 36. percben pedig átvettük a vezetést! Egy labdavesztés után Radó fejéről Stieber elé került a labda, aki ballal remek gólt lőtt a kapu bal oldalába, ezzel szélsőnk megszerezte első gólját ZTE-mezben (2-1).

A játékrész zárásaként Radó 21 méterről végezhetett el szabadrúgást, ami a felső lécen csattant. Az ismétlésre azonban a játékvezetői sípszó már nem hagyott időt. 

A második félidő elején Bolla indult meg a jobb szélen, de lövése kevéssel a kapu fölé ment. Az 58. percben Ikoba nyert fejpárbajt, majd Bedi előzte meg a kapust, kevésen múlt, hogy nem szereztünk gólt.

A 63. minutumban a csereként beállt Bobál Gergely tette pontosan a labdát Radó elé, de a rövidbe tartó lövést Holczer bravúrral védte. A szöglet után Lesjak fejelt kevéssel fölé.

A 71. percben megszereztük harmadik gólunkat! Radó indult meg a szélen a labdával és készítette vissza azt a második hullámban érkező Mitrovic elé, aki jobbal lőtte ki a hosszú alsót (3-1). Nem sokkal később Radó hozta nagy helyzetbe magát, ám lövése kevéssel a kapu fölé ment.

A 75. percben aztán Böde könyökölte le Kocsist, amiért Erdős József játékvezető kiállította. Ezek után továbbra is támadott csapatunk, Stieber lőtt 20 méterről, de centikkel a jobb felső sarok mellett suhant el a labda. A 82. percben aztán sérülése után visszatért a pályára Babati Benjamin is, akit nagy tapssal fogadtak szurkolóink.

A hajrában még Tamás kiugrása, majd Bobál Gergely lövése jelentett veszélyt, de az eredmény már nem változott.

Együttesünk szervezett játékkal, támadófutballal magabiztos győzelmet aratott a Paks ellen. Gratulálunk a fiúknak!

ZTE FC - Paksi FC 3-1 (2-1)
ZTE FC: Demjén - Bolla, Lesjak, Bobál D., Tamás K. - Kocsis, Bedi, Mitrovic (Hudák, 90.) - Stieber, Ikoba (Bobál G., 60.), Radó (Babati, 82.)
Paksi FC: Holczer - Osváth, Poór, Fejes, Szabó J. - Papp K., Windecker, Balogh B. (Remili, 72.) - Hahn, Böde, Könyves (Fejős, 72.)
Gólszerzők: Radó (27.), Stieber (36.), Mitrovic (71.) ill. Böde (9.)
Sárga lap: Demjén (80.) ill. Osváth (35.), Windecker (58.), Papp K. (92.)
Piros lap: Böde (75.)