Október végéig az összes meccsünk kezdési időpontját kijelölte az MLSZ.

Az MLSZ versenybizottságának határozata értelmében szeptember 22-én (vasárnap) 17 órától kerül sor az eredetileg augusztus 10-re kiírt, Ferencváros elleni hazai mérkőzésünk pótlására.

Klubunk szeptember 11-én (szerdán) 10 órakor kezdi meg újra a jegyértékesítést, a pénztárakban és az online felületen egyaránt. A pénztárak jövő szerdától munkanapokon 10 és 17 óra között tartanak nyitva. A találkozóra korábban megvásárolt és nem visszaváltott jegyek természetesen érvényesek. 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a ZTE Arénában (ahogy az összes többi NB I-es stadionban is) minden jegy, illetve bérlet helyre szól. Kérjük, hogy mindenki a belépőjén szereplő ülőhelyet foglalja el. A Ferencváros elleni mérkőzésre a nagy érdeklődés miatt aki teheti, váltsa meg belépőjét elővételben arra a helyre, ahova szeretne ülni (és ami még szabad).

Kérjük továbbá, hogy a belépés előtt készítsék elő a kedvezményre jogosító okirataikat (diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, Egerszeg Kártya), ugyanis itt ellenőrizzük a kedvezményes és regisztrációs jegyekre való jogosultságot.

A bérletesek számára külön beléptetési pontokat hozunk létre az FTC elleni mérkőzésre, amelyről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.

A belépők elővételben online is megválthatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül szurkolói kártyával. Ennek kiváltására szerdánként és csütörtökönként 12.30 és 16.30 között, a klubház I. emeletén van lehetőség. Megéri szezonbérletet váltani, ugyanis így a nem kiemelt meccsek árán tekinthetik meg az összes hazai bajnokit. A bérletek a szurkolói kártyával azonos időpontban vásárolhatók meg.

A 2500 fő befogadására megnövelt vendégszektorba jegyek online, a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint a Ferencváros hivatalos budapesti jegyértékesítő helyein vásárolhatók. Ehhez szükséges Fradi-szurkolói kártyával rendelkezni, amely a Groupama Arénában és az FTC-MVM Sportközpontban váltható ki. A szurkolói kártyával és annak kiváltási lehetőségeivel kapcsolatban ide kattintva, az FTC honlapján érhetők el a részletes információk.

További szeptemberi és októberi bajnokijaink kezdési időpontjait is kijelölte a szövetség:

DVTK-ZTE FC: szeptember 14. (szombat) 17:00

ZTE FC-Paks: szeptember 28. (szombat) 17:00

Kisvárda-ZTE FC: október 5. (szombat) 17:00

ZTE FC-Bp. Honvéd: október 19. (szombat) 17:00

Újpest FC-ZTE FC: október 26. (szombat) 17:00

Utóbbi két találkozónkat az M4 Sport élőben közvetíti, a többi pedig az m4sport.hu honlapon nézhető élőben.