A tavaszi szezon nyitányán a nyugati riválist fogadjuk.

Zalaegerszeg, ZTE Aréna

2019. február 03. vasárnap 18:00 óra

Szurkolói információk!

Az MLSZ Elnöksége 2019. január 16-i ülésén, a Sportról szóló törvény tavaly év végi módosításaival összhangban, a jegyértékesítési- és beléptetési szabályok módosításáról hozott döntést. 
A labdarúgó mérkőzéseken kötelező a nézők egyedi azonosítását lehetővé tevő beléptető-rendszert és névre szóló jegyértékesítést alkalmazni az alábbi esetekben:

a) Kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvény esetén, valamint a Minősítő Bizottság javaslata alapján az ORFK egyedi döntése szerint a fokozott biztonsági kockázatú sportrendezvény esetében;
b) Amennyiben az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a sportszervezettel szemben sportfegyelmi büntetéskéntnévre szóló jegyértékesítés kötelező alkalmazását szabja ki;
Minden más esetben a sportszervezet saját hatáskörben dönt a nézők egyedi azonosítását lehetővé tevő beléptető rendszer alkalmazásáról, a névre szóló jegyértékesítésről és a klubkártya használatáról

Klubunk úgy döntött, hogy a tavaszi szezonra eltörli a névre szóló beléptetést, így már a hétvégi WKW ETO FC Győr elleni rangadóra is regisztráció nélkül léphetnek be szurkolóink.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy sem a helyszínen, sem az elővételben, sem az online megváltott jegyek megvásárlásához nem szükséges a személyes adatok megadása.

A jegyárak megegyeznek az őszi szezon áraival. 
Elővételben a Dísz-téri Kvártélyház Jegyirodában, valamint online a http://meccsjegy.mlsz.hu weboldalon keresztül lehet jegyet vásárolni.
Vasárnap 09:00-tól a ZTE Aréna 1-es pénztárában is van lehetőség megváltani a belépőjegyeket,míg a többi pénztár 16:30-tól várja a szurkolókat.
Kapunyitás 17:00 órakor lesz.

Legyünk minél többen a tavaszi hadjáratunk első állomásán.

Hajrá Zete!