BIZTATÓ! Hazai győzelem, jó hangulat a ZTE Arénában.

Jól sikerült futballdélutánon vehettek részt csapatunk szimpatizánsai, a forróság dacára szépen gyülekezett a közönség, kora estére gazdára talált mind az ezer étkezési jegy.

Kezdésként a ZTE szurkolói és vezetői csaptak össze, miután a ZTE utánpótlás csapatai mutatkozhattak be a stadion gyepén.
Majd nagy taps köszöntötte az egykori sztárokat, a közönség érezhető szeretettel fogadta a Ferencváros és a Zete öregfiúk csapatait. A mérkőzés rekkenő hőségben zajlott, a csapatok szünet és térfélcsere nélkül játszottak, végül a ZTE csapata 3:2 arányban diadalmaskodott.

Az öregfiúk után felfokozott érdeklődés várta a jelen csapatát, a sok új játékossal megerősített zalaiak katari élvonalbeli csapat
ellen mutatkoztak be a hazai közönségnek

 

 

ZTE FC – Al-Arabi FC 2:1 (2:0)
ZTE: Zöldesi – Kónya, Szépe, Gergényi, Bedi – Kiss M., Hudák (Kulcsár K.) – Babati, Madarász, Gajdos (Balázs) – Popin (Horváth
K.)
Az első percekben a katariak tűntek aktívabbnak, egy ízben egy lövésszerű beadás a ZTE kapujának felső lécét érintve hagyta el a játékteret. Negyed óra után csapatunk átvette a mérkőzés irányítását, néhány szemre is tetszetős akciót vezetve uraltuk a játékot.
A félidő derekán egy lecsorgó labdát Gajdos vágott a vendégek kapujába, majd a játékrész hajrájában Kiss Máté álomgóllal duplázta meg a hazai előnyt, a kint álló vendégkapus felett, mintegy 30 méterről látványosan emelt a kapuba. Remek technikai megoldás, gyönyörű gól volt! Szünet után a játék ugyan kissé eseménytelenebbé vált, de a ZTE továbbra is biztosan tartotta
kézben a mérkőzést. Már mindenki a hármas sípszót várta, amikor 15 másodperccel a lefújás előtt a vendégek egy váratlan átlövéssel szépítettek. 2:1-re nyert a ZTE, az új csapat tehát győzelemmel mutatkozott be a szimpatikus, időnként szép akciókat vezető katariak ellen, az eseménydús futballdélutánt pedig a nem sokkal a lefújást követően érkező zivatar sem ronthatta el.

 

Zalaegerszeg, 2018. Július 21., 23 óra 40