Csupaszív játékosunkkal beszélgettünk az EKL sorsolás kapcsán

Zoran Lesjak számára igazán kivételesre sikeredett az Európa-konferencialiga második selejtező körének sorsolása. Hátvédünk a hatodik szezonját kezdi Zalaegerszegen, idén pedig a nemzetközi porondon is megmutathatja magát. Zoran 2015 és 2018 között az Eszék játékosa volt, így most korábbi klubja és honfitársai ellen léphet pályára. A sorsolást követően vele készített interjút honlapunk.

 

Mi volt az első gondolatod, amikor megláttad, hogy az Eszék ellen játszunk?

A sorsolás reggelén már néztem a lehetséges ellenfeleket és arra gondoltam, hogy igazán sorsszerű lenne, ha az Eszék ellen játszanánk. Vegyes érzelmek öntöttek el, amikor megláttam, hogy őket kaptuk, hisz jó csapat az eszéki együttes, de ettől függetlenül szeretnénk kiharcolni a továbbjutást.

Korábban éveken át játszottál az eszéki csapatban, különleges lesz számodra ez a párharc?

Igen, különleges lesz számomra, hisz több mint három éven keresztül játszottam Eszéken. Sok barátom és ismerősöm van a klubban, jól ismerem a közeget, így számomra még pikánsabb lesz az összecsapás.

Mi lehet a kulcs a továbbjutáshoz?

Szerdán és csütörtökön sok hívást kaptam ismerőseimtől, akik azt mondták, hogy az eszéki csapatot tartják az esélyesebbnek. Hinnünk kell magunkban és akkor meglehet a továbbjutás. Ahogy a mondás tartja: meglátjuk ki nevet a végén!